Gündem
  • 9.4.2017 15:17

DEPOLAMA HİZMETLERİNDE ÇOLAKOĞLU NAKLİYAT İLE TANIŞIN!

Türkiye’nin taşımacılık sektöründeki en büyük sorun olan nakliye hizmetleri artık kendi başına bir sektör haline gelmiştir. Son zamanlarda kurulan evden eve nakliyatçılar derneği ile artık günümüz taşıma şirketleri ev taşıma, ofis taşıma ve eşya depolama hizmetleri ile sektörünün çevresini belirlemiş bulunmaktadır.  Bu hizmetleri başarılı bir şekilde sürdüren firmalar arasında Çolakoğlu nakliyat dikkat çekici bir yapısı mevcut olmaktadır.

Çolakoğlu nakliyat, profesyonel ekibi ve geniş araç filosu ile daima başarılı bir nakliye hizmeti gerçekleştirmektedir. 1956 yılından yana her türlü eşya taşıma hizmetini sorunsuz bir şekilde gerçekleştirmiştir. Pe ki Çolakoğlu nakliyat 1970 yılından başlamış oldukları eşya depolama hizmetlerini nasıl yürütmektedirler?

Firma, müşterinin tüm eşyalarını detaylı bir şekilde paketlemesini yaptıktan sonra sigorta işlemlerini yaptırmaktadırlar. Sigorta işlemleri tamamlanan bu eşyaların taşınmasını yapan personeller eşyaları yükledikten sonra düzenli bir şekilde depolarda istiflemektedirler. İstiflenen tüm eşyalar her6 ayda bir tazelenmektedir. Yani yer değişimi yapmaktadırlar.

EŞYA DEPOLAMA DA LİDER FİRMA

Başarılı bir grafik yakalayan Çolakoğlu nakliyat, ev eşyası depolama konusunda oldukça uzman bir yapıya sahip olmuşlardır. Bu konuda birçoka şirket ile sayısız anlaşmalar yapan Çolakoğlu nakliyat, her alanda olduğu gibi depolama alanında da bu işlemlerini rahatlıkla yürütmektedirler.

Eşya depolama hizmetleri konusunda bilgi almak ve eşyalarınızı düzenli bir şekilde depolamak isterseniz hemen firmamızın kurumsal web adresi olan http://www.esyadepolamafirmasi.com adresine giriş yapabilirsiniz. Ev eşyalarınızı düzenli bir şekilde gerçekleştiren Çolakoğlu nakliyat, sizinle her türlü depolama hizmetleri gerçekleştirmektedir.

BU BİR REKLAMDIR

Güncellenme Tarihi : 11.11.2019 23:03

İLGİLİ HABERLER