Gündem
  • 18.10.2005 00:06

DEPREMLERİN ARDINDAN İZMİRLİLER, ÇADIR KURUP SOKAKTA YATMAYA BAŞLADI

ARİF ÇAYAN
İZMİR (İHA) - İzmir'de meydana gelen ve paniğe neden olan depremlerin ardından İzmirliler, sokakta yatmaya başladı. Vatandaşlar deprem nedeniyle bütün gün korkulu dakikalar geçirdiklerini, tehlikenin geçtiği yönünde bir açıklama yapıldığında evlerine girebileceklerini kaydetti.


İzmir'de sabah saatlerinde meydana gelen 5.7 büyüklüğündeki depremin ardından meydana gelen 5.9 ve 5.6 büyüklüğündeki depremlerle sarsılan İzmirliler, gün içerisinde yaşadıkları paniği iftar saatine taşıdı.

İftarda oruçlarını evlerinde açmaya korkan çok sayıda vatandaş, iftarlıklarını alarak parklara akın etti. Çocuklarını da yanlarına alarak iftarlarını parklarda açan vatandaşlar, meydana gelen depremler nedeniyle korkulu dakikalar yaşadıklarını bu nedenle iftarda da evde oruç açmaya çekindiklerini ve bu nedenle parka geldiklerini kaydetti.

Özellikle Seferihisarlılar, geceyi sokakta geçireceklerini söyledi. Bazı vatandaşlar ise, yetkililer tehlikenin geçtiği yönünde bir açıklama yapmadığı müddetçe, evlerine girmeyi düşünmediklerini belirtti.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 10:52

İLGİLİ HABERLER