Spor
  • 23.9.2013 09:54

Derbi olayları Dünya basınında!..

Dünya basını olaylı derbiyi "Türk futbolunun imajına bir kez daha darbe indi" başlığıyla duyurdu.


“TÜRK FUTBOLU DARBE YEDİ”

Marca: Türk taraftarlar Beşiktaş-Galatasaray derbisi sırasında sahayı işgal etti. Bu olaylar ne yazık ki Türk futbolu için olağan hale geldi. Sahaya binlerce taraftarın girmesinin ardından 2-1 Galatasaray üstünlüğüyle devam eden karşılaşma durduruldu. Türk futbolunun imajına bir kez daha darbe indi. Çatışma Felipe Melo’nun oyundan ihraç edilmesinin ardından başladı. Brezilyalı oyuncu soyunma odasına giderken tişörtünü taraftarlara gösterdi. Oyuncular bir süre soyunma odasında bekledi ve en mantıklı karar olan maçın ertelenmesi kararlaştırıldı.

“TARAFTAR SAHAYI İŞGAL ETTİ”

101 GREAT GOALS: Kaos! Felipe Melo Galatasaray adına kırmızı kart gördü, Beşiktaş taraftarı sahayı işgal etti. Oyuncular sahayı terk etti.

BBC SPORT: İstanbul’daki Beşiktaş Galatasaray derbisi terk edildi. Beşiktaş taraftarının sahayı işgali sonrası iki takım oyuncuları da yaklaşık 40 dakikasını soyunma odasında geçirdi.

“TARAFTAR SAHAYA DALDI”

SOCCER NEWS: Rekor sayıda 76 bin kişinin izlediği İstanbul derbisinde olaylar çıktı. Maçın son bölümünde taraftarlar sahaya daldı. Maç tatil tatil edildi.

L’EQUİPE: Beşiktaş’ın rekor seyirci desteği kaosla bitti. İstanbul derbisinde Melo’nun kırmızı kart görmesinin ardından Beşiktaş taraftarı sahayı işgal etti. Hakemler ve oyuncular soyunma odasına girerken saha içi karıştı. Maçın nasıl sonuçlandığı belli değil.

“ÇİMLERE DALDILAR”

EUROSPORT İngiltere: İstanbul derbisi durduruldu. Yüzlerce Beşiktaş taraftarı Beşiktaş ile Galatasaray arasındaki İstanbul derbisinde Olimpiyat Stadyumu çimlerine daldı.

GLOBALPOST: Yüksek profilli Beşiktaş-Galatasaray derbisi taraftarların sahayı işgali üzerine maç durduruldu. Taraftarlar sahaya ve polislere koltuklar fırlattı.

WORLD FOOTBALL: Didier Drogba ezeli rakiplerini forse etti İstanbul derbisi 93. dakikada tatil edildi.

 

AMK
 

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 11:47

İLGİLİ HABERLER