Spor
  • 21.9.2013 23:01

Derbi öncesi BJK'lilere müjde!

Teknik Direktör Slaven Bilic yönetiminde Nevzat Demir Tesisleri'nde basına kapalı yapılan antrenman 1.5 saat sürdü. Kondisyon ve taktik çalışması yapan oyuncular, antrenmana ısınma koşularıyla başladı. İstasyon koşuları sonrası 3 grup halinde yapılan 5'e 2 çalışmasıyla devam eden antrenman, taktik hazırlık sonrası yarım sahada yapılan çift kale maçla sona erdi.

FERNANDES DERBİDE SAHADA OLACAK

Çalışmaya tedavilerine devam edilen; İsmail Köybaşı, Oğuzhan Özyakup ve Uğur Boral katılmadı. Filip Holosko ve Manuel Fernandes ise takımdan ayrı olarak bireysel hazırlıklarını sürdürdü. Kasık bölgesinde yaşadığı sakatlığının tedavisi nedeniyle bu akşam yapılan antrenmanda takımdan ayrı çalışan Fernandes'in derbide sahada olacağı öğrenilirken, Portekizli oyuncunun yarın sabah son kez kontrolden geçeceği öğrenildi.

KERİM FREI'IN MAÇ KADROSUNDA YER ALMASI BEKLENİYOR

Sakatlıkları İsmail, Oğuzhan, Uğur ve Holosko derbi maçın kadrosunda yer alamayacaklar. Yabancı futbolcu kuralı gereği Michael Eneramo, Pedro Franco ve Dentiho da Galatasaray'a karşı forma giyemeyecekler. Hafta başında oynanan Beşiktaş-Kartalspor A2 maçında kırmız kart gören Ömer Şişmanoğlu da cezalı olduğu için müsabakada görev yapamayacak. Teknik direktör Bilic'in bu futbolcuların yokluğunda yeni transfer Kerim Frei 18 kişilik maç kadrosuna dahil etmesi bekleniyor.

Teknik direktör Slaven Bilic'in takımını Galatasaray derbisinde şu ilk 11 ile sahaya sürmesi bekleniyor.

Tolga, Serdar, Sivok, Escude, Motta, Atiba, Veli, Olcay, Gökhan Töre, Fernandes ve Almeida.

SON BİLETLER KARTAL YUVASI MAĞAZALARINDA

Öte yandan Beşiktaş Kulübü'nün Galatasaray derbisi için düzenlediği bilet kampanyası devam ediyor. Derbi için satışa çıkartılan biletler tükenirken, yarın Siyah Beyazlı taraftarların bilet temin edebileceği tek yer Kartal Yuvası mağazaları ve Atatürk Olimpiyat Stadı'nda hazır bulunacak Kartal Yuvası mobil tırları olacak. Taraftarlar tek seferde yapacakları 250 TL ve üzeri alışverişlerde, 40 TL değerindeki maç biletine sahip olacaklar.

DERBİFEST 12.00'DA BAŞLAYACAK

Ayrıca derbi öncesi Atatürk Olimpiyat Stadyumu Kuzey tribünü önü helikopter pistine kurulacak 25.000 m2'lik açık alanda 12.00 - 18.00 saatleri arasında çeşitli etkinlikler gerçekleşecek. Beşiktaş'ın önde gelen taraftar grubu Çarşı ve kulübün ortaklaşa düzenleyeceği Derbifest etkinliğinde karşılaşma öncesi taraftarların keyifli vakit geçirmeleri sağlanmaya çalışılacak. 

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 11:50

İLGİLİ HABERLER