Gündem
  • 15.11.2016 16:32

Derik kaymakamı ile ilgili flaş gelişme

Mardin Valisi Mustafa Yaman, Derik Kaymakamı Muhammed Fatih Safitürk'ü şehit eden bombanın kargoyla getirildiğini ve belediye personelince patlatıldığını açıkladı. Vali Yaman, hain saldırı ile ilgili 28'i kamu personeli olmak üzere 71 kişi gözaltına alındığını açıkladı.

Mardin Valisi Mustafa Yaman, Derik Kaymakamı Muhammet Fatih Safitürk'ün şehit edildiği terör saldırısına ilişkin soruşturma kapsamında gözaltına alınan şüpheli sayısının 71 olduğunu, olayın failleri olduğu değerlendirilen şahıslar ve iş birlikçilerinin tamamının halen gözaltında bulunduğunu bildirdi.

OLAYLA İLGİLİ 71 KİŞİ GÖZALTINDA

Mardin Valisi Mustafa Yaman düzenlediği basın toplantısında şunları kaydetti: 8 Kasım' da Kaymakamlığa getirtilmiş ve makama yerleştirilmiş bombanın 10 Kasım da kaymakamlık personeli T.E ve belediye personeli V. tarafından uzaktan kumandayla patlatıldığı değerlendirilmektedir. Derik Kaymakamı Muhammet Fatih Safitürk'ün şehit edildiği terör saldırısına ilişkin soruşturma kapsamında gözaltına alınan şüpheli sayısının 28'i kamu personeli olmak üzere 71 olduğunu, olayın failleri olduğu değerlendirilen şahıslar ve iş birlikçilerinin tamamının halen gözaltında bulunduğunu bildirdi.

Güncellenme Tarihi : 15.11.2016 16:34

İLGİLİ HABERLER