Sağlık
  • 12.4.2019 16:30

Dermalogica Cilt Bakım Ürünleri

30 yılı aşkın süredir dünya genelinde büyük bir kullanıcı kitlesine ulaşan Dermalogica, her cilt problemine özel ürünler geliştirmektedir. Akne, cilt yaşlanması, temel cilt bakımı, güneş bakımı, tıraş sonrası bakım gibi farklı alanlarda etkisini klinik olarak test edilmiş ürünleri yelpazesinde bulundurmaktadır. Dermokozmetik içeriği ile Dermalogica ürünleri alerjik reaksiyonları, tahriş ve hassasiyeti en aza indirgemeyi hedefler. Markanın başlıca serilerine birlikte göz atalım.

Dermalogica Age Smart - Anti Aging

Dermalogica Clearing - Yağlı Cilt

Dermalogica Ultracalming - Hassas Cilt

Dermalogica PowerBright - Ton Farklılıkları ve Leke

Dermalogica Age Smart serisi ile cildinizdeki yaşlılık belirtilerini giderebilirsiniz. Dermokozmetik içeriği sayesinde ciltteki çizgi ve kırışıkları gidermeye yardımcı olur. Toparlayıcı etkisi ile cilde daha genç ve pürüzüz bir görünüm kazandırır.

Yağlanma ve akne problemi yaşayan ciltler için formüle edilmiş Clearing serisi, cildi derinlemesine temizleyerek bakteri oluşumunu önler. Yağlanmayı kontrol altına alır ve sivilceleri gidermeye yardımcı olur. Bu seride temizleme jeli, maske, yağsız güneş koruyucu, nemlendirici ve matlaştırıcı bakım kremini bulabilirsiniz.

Hassas ciltlerin kahramanı Dermalogica Ultracalming , ciltteki kızarıklığı ve hassasiyeti giderir. Uzun süre bakım ve rahatlama sağlayan bu seri cildin doğal bariyerini güçlendirmeyi hedefler.

Leke ve ton farklılığı gibi cilt problemleriyle savaşan Dermalogica PowerBright ciltteki lekeleri gidererek aydınlık bir görünüm kazandırır. Leke serumu, nemlendirici, gece kremi gibi ürün yelpazesine sahip bu seri kullananlar tarafından olumlu yorum almaktadır.

Toz Peelingi Denediniz mi?

Dermologica deyince akla ilk gelen Daily Microfoliant toz peeling, mucizevi etkisiyle kullananların beğenisini kazanmayı başarmıştır. Derinlemesine temizlik ve arındırma sağlayan bu ürün en hassas ciltlerin dahi kullanımına uygun olarak geliştirilmiştir. Formülündeki pirinç enzimleri, salisilik asit cildi ölü hücrelerden arındırır. Granülsüz ince yapısı cildi çizmeden temizler ve aydınlık bir görünüm sağlar. Diğer peelinglerden farkı ise garanülsüz özelliği sayesinde her gün veya gün aşırı kullanıma uygun olmasıdır.

Cilde sağladığı faydalar;

Ciltteki ölü hücreleri arındırır.

Siyah nokta oluşumunu engeller.

Ciltteki ton farklılıklarını giderir.

Cilde aydınlık bir görünüm kazandırır.

Lekeli ciltler için idealdir.

Sizde cildinizde temiz ve aydınlık bir görünüme sahip olmak istiyorsanız Dermalogica Daily Microfoliant hemen denemelisiniz!

Toz Peeling Nasıl Kullanılır?

Herkesin merak ettiği diğer bir konu ise Daily Microfoliant nasıl kullanıldığı olmasıdır. Alışılmışın dışında bir kullanım sunan bu ürünün kullanımı zor gibi görünse de aslında kolay ve bir o kadar keyiflidir! Üründen yarım çay kaşığı nemli elinize alın ve sıvı krem kıvamına gelene kadar köpürmesini sağlayın.  Tüm yüzünüze 1 dakika boyunca masaj yaparak uygulayın. Ardından bol su ile durulayın. Sonrasında cilt yapınıza uygun tonik ve nemlendirici sürmeyi unutmayın!

Sizde tüm Dermalogica ürünlerini Dermokozmetika’da bulabilir, cildinize en uygun ürünü uygun fiyat, hızlı kargo ve kapıda ödeme imkanıyla sahip olabilirsiniz.

 

Güncellenme Tarihi : 12.4.2019 16:32

İLGİLİ HABERLER