Spor
  • 20.7.2009 00:00

DEV TAKASA ETO'O ENGELİ...

Geride bıraktığımız sezon satış listesine konulan ancak takım bulamayınca Barcelona'da kalan ve La Liga'nın en golcü isimlerinden biri olan Eto'o, Katalan ekibinden intikamını alıyor. Geçtiğimiz günlerde Manchester City'nin teklifini geri çevirerek başkan Laporta'nın tepkisini çeken Kamerunlu, şimdi de Inter'e gitmeye yanaşmıyor.

Ronaldinho ile yaşadığı sorunların ardından takımın ahengini bozduğu gerekçesiyle Barcelona'da istenmeyen adam ilan edilen Eto'o, gönderilmek istenmiş, ancak hiçbir takımla anlaşamayınca Katalan ekibinde kalmıştı. Kamerunlu futbolcu, Guardiola ile başta anlaşamamasına rağmen, takımın en golcü ismi olmuş ve üç kupa ile kapatılan sezonun en önemli isimlerin biri durumuna gelmişti.

Sezonun bitmesiyle birlikte golcü için Barcelona ile ilk olarak Manchester City görüştü ve 45 milyon euro karşılığında anlaşmaya vardı. Barcelona Başkanı Laporta'nın da çok istediği transfer Eto'o'nun City'yi reddetmesi üzerine gerçekleşmedi.

Laporta bu kez de Ibrahimovic'i transfer etmek için Inter'e 45 milyon euro ve Eto'o'yu önerdi. Hleb'i de kiralık vermeyi kabul eden Katalan ekibi, İtalyanlarla anlaşmaya varırken, Kamerunlu son anda yine sahneye çıktı ve Inter'den yıllık 10 milyon euro istedi. İtalyan ekibinin bu isteği kabul etmesi beklenmezken, Eto'nun ikinci isteği de Barcelona'yı şoka soktu. Transferin gerçekleşmesi için Barcelona'dan 15 milyon euro komisyon isteyen Eto'o Laporta'nın başını ağrıtmaya devam edecek gibi görünüyor.

(Ligtv.com.tr)

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 16:11

İLGİLİ HABERLER