Asayiş
  • 25.6.2021 11:44

DEVA Partisi'nde deprem!.. İstifa ve tutuklama

DEVA’da deprem... İl başkanları rahatsız

Ali Babacan’ın genel başkanlığını yaptığı DEVA Partisi kadrolarında rahatsızlık gün yüzüne çıktı...

Ali Babacan’ın genel başkanlığını yaptığı DEVA Partisi kadrolarında rahatsızlık gün yüzüne çıktı.

Kayseri İl Başkanı Begüm Başmısırlı, Babacan ve teşkilattan sorumlu genel başkan yardımcısı Sadullah Ergin’e ulaşılamadığı gerekçesiyle istifa etti. Begüm Başmısırlı, iletişim sorununu doğruladı.

DEVA Partisinde diğer bölgelerde çıkan rahatsızlık iddiaları kendisi Kayseri’de gösterdi. Kayseri İl Başkanı Begüm Başmısırlı istifasını açıklayarak partiden ayrıldı. Başmısırlı’nın istifasına ilk olarak işlerinin yoğunluğu gerekçe gösterilmişti.

Ancak Odatv’ye konuşan Başmısırlı, parti içerisinde bir iletişimsizlik olduğunu aktardı. Kayseri teşkilatı olarak aktif çalıştıklarını dile getiren Begüm Başmısırlı, “Biz aktif bir şekilde çalışsak da genel merkez gerekli ilgiyi teşkilatlara göstermiyor” dedi. Başmısırlı, “Rica üzerine bu görevi aldım. Hiçbir talebim olmamıştı fakat iletişimsizlik sonrasında yoruldum” dedi.

Diğer teşkilatların Sadullah Ergin’e ulaşamama sorunlarının olduğunu doğrulayan Başmısırlı, il başkanlarının bu konudan rahatsız olduğunu dile getirdi.

Ardahan'da göçmen kaçakçılarına yönelik operasyonda gözaltına alınan isimlerden Tayfun Taşdemir'in DEVA Partisi Çıldır İlçe Başkanı olarak görev yaptığı öğrenildi.

Ardahan'da göçmen kaçakçılarına yönelik operasyon düzenlendi. 23 Haziran'da düzenlenen operasyonda gözaltına alınan isimlerden Tayfun Taşdemir'in DEVA Partisi Çıldır İlçe Başkanı olarak görev yaptığı öğrenildi. Gözaltına alınan Tayfun Taşdemir tutuklandı.

Göçmen kaçakçılarına operasyon

Ardahan'da emniyet güçleri göçmen kaçakçılarına yönelik operasyon düzenledi. 23 Haziran'da düzenlenen operasyonda çok sayıda kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınan isimlerden biri de Çıldır İlçesi Dirsekkaya Köyü nüfusuna kayıtlı Tayfun Taşdemir olduğu belirtildi.

Göçmen kaçakçılarına 23.06.2021 tarihinde düzenlenen operasyonda gözaltına alınan DEVA Partisi Çıldır İlçe Başkanı olarak görev yapan Tayfun Taşdemir tutuklandı.

DEVA Partisi ilçe başkanı olduğu ortaya çıktı

Tayfun Taşdemir'in, DEVA Partisi Çıldır İlçe Başkanı olarak görev yaptığı öğrenildi.

Güncellenme Tarihi : 25.6.2021 10:13

İLGİLİ HABERLER