Gündem
  • 13.1.2015 14:19

Devlet Bahçeli, 'Kandil'e Türk bayrağı dikilecek'

Bahçeli, partisinin grup toplantısında partililere seslendi. MHP'nin iç ve dış meselelerin farkında ve bilincinde olduğunu belirten Bahçeli, "Bize göre, Türkiye'nin çözülemeyecek bir sorunu yoktur. Bize göre, milletimizin artan ve yoğunlaşan şikayetleri makus bir talih olarak görülmemelidir. Milli ve güçlü bir iktidarla her problemin üstesinden gelinecektir" dedi.

7 Haziran 2015 tarihinde yapılacak genel seçimlerin Türkiye için bir kurtuluş fırsatı olduğunu söyleyen Bahçeli, bu anlayış içinde çalışmaları sürdürdüklerini dile getirdi.

"Kim nasıl çarpıtırsa çarpıtsın, Milliyetçi Hareket Partisi iktidar yolunda, iktidar amacındadır" diyen Bahçeli, "MHP zafer yolculuğunda, kutlu bir başarı peşindedir. Kendimize güveniyor, milletimize inanıyoruz. Dünümüzü biliyor, geleceği planlıyoruz. Mutlaka ki Türk milletinin atan kalbi, mücadele eden şuuru olacağız. Uyanan milli ruhun, silkinen millet varlığının, yeter artık diyen 77 milyonun MHP'de toplandığını görüyor, bundan da bahtiyarlık duyuyoruz...

Hırsızdan, hainden, rüşvetçiden, ihale mafyasından, haksızlık yapandan, kalpazandan, kara paracıdan, kaçakçıdan, suç örgütlerinden, 17-25 Aralık faillerinden rahatsızlık duyuluyorsa MHP vardır, yetki ve inisiyatif almak için hayır beklemektedir. Fotokopisi bile rüküş duran, gırtlağına kadar vesayet batağına saplanan ve saraya sekreterya hizmeti veren Başbakan'dan ve partisinden kurtulmak için tek çare MHP, tek ümit, tek kılavuz MHP'dir" ifadelerini kullandı.

Bahçeli, şöyle devam etti: "7 Haziran, 7 bela AK Parti'den, yedikçe yiyen, yedikçe azan karanlık yüzlerden kurtulma günü olacaktır. AK Parti istilasının bitmesi ve bu kara dönemin kapanması için takdir ve tensip büyük Türk milletindedir. Vurguncunun belini Türk milleti kıracaktır. İşbirlikçinin defterini Türk milleti dürecektir. Erzurum hakkından vazgeçmeyecek, soyguna müsaade etmeyecektir.

Yozgat milli mirasından ayrılmayacak, nifak cephesine kanmayacaktır. Diyarbakır birlik çemberinden çıkmayacak, bölücülerin oyunlarına gelmeyecektir. Trabzon Karadeniz gibi çırpınacak, Mersin Akdeniz gibi pırıl pırıl parlayacak, Samsun ilk adım gibi çağlayacak, İzmir ilk kurşun gibi yağacak, İstanbul fetih gibi destanlaşacak ve Türkiye'nin prangalarını söküp atacaktır.

Milletimizi etnik bölmelere ayıranlara en güçlü tokat 7 Haziran'da vurulacaktır. Bölünmede hayır, huzursuzlukta sonuç görmeyen Kürt kökenli kardeşlerimiz Türkiye için ellerini taşın altına koyacaklardır. İmralı canisi yattığı hücresinde çürüyüp gidecektir. Kandil'e Türk bayrağı ama öyle, ama böyle; eninde sonunda dikilecektir. AKP gidecek, MHP şanıyla, şerefiyle milletimizin şaşmaz tercihiyle yükselecektir. Azmettik, başaracağız."  

DERYA YETİM-SİNAN USLU

 

Güncellenme Tarihi : 18.3.2016 22:55

İLGİLİ HABERLER