Medya
  • 24.8.2019 08:00

DHA'nın muhabiri Pavyonda garson çıktı

DHA pavyon sahiplerine abonelik açtı!

Demirören Haber Ajansı’nda film senaryolarını aratmayan bir skandal patlak verdi.

Türk basını, bu kez golü Demirören Haber Ajansı’ndan yedi.

Medyaradar’ın ulaştığı bilgilere göre; polis ekiplerinin teknik takibine yakalanan bir DHA çalışanı geçtiğimiz hafta içinde gözaltına alındı.

BASKIN ÖNCESİ İSTİHBARAT

İsminin Erdal Katrancı olduğu öğrenilen çalışanın Ankara’da pavyonlara polis ekiplerince yapılan baskınları önceden mekan sahiplerine haber verdiği ortaya çıktı.

Polis adliye muhabirlerinden bilgi alan Katrancı’nın sağladığı bu istihbarat yüzünden polisin birçok baskından eli boş döndüğü öğrenildi.

ALDIĞI MAAŞTAN DERT YANDI

Canlı yayın aracında teknik personel olarak çalışmasına rağmen arada haber de yazdığı öğrenilen çalışanın son baskında fotoğraf çekmek için olay yerinde olduğu ve polis ekiplerince gözaltına alındığı bilgisine ulaşıldı.

Olaydan 3 gün sonra serbest bırakılan Katrancı’nın polis ifadesinde çok az maaş aldığını ve akşamları pavyonlara garson olarak çalışmaya gittiğini söylediği de gelen haberler arasında.

DHA DÜŞÜK MAAŞTA ISRARCI

Medya tarihinin en büyük satın alması sonrası Demirören ailesinin eline geçen DHA’da çalışanlar bir türlü istedikleri zam taleplerine karşılık alamamış ve yönetim düşük maaş politikasında ısrarcı olmuştu.

medyaradar

Güncellenme Tarihi : 24.8.2019 09:33

İLGİLİ HABERLER