Spor
  • 16.8.2019 20:20

Diagne ilk 11'de

Geçtiğimiz sezonun son şampiyonu Galatasaray ile Yukatel Denizlispor, 2019-2020 Süper Lig açılış maçında karşı karşıya gelecek. Atatürk Stadı'nda başlayacak olan karşılaşmada Galatasaray'ın Cezayirli futbolcusu Sofiane Feghouli forma giyemeyecek. Mücadeleye kısa süre kala, Denizlispor Galatasaray karşılaşmasını takip etmek isteyenler maçla ilgili bilgileri araştırmaya başladı. Peki, Denizlispor Galatasaray maçı saat kaçta ve hangi kanaldan canlı izlenecek?

Süper Lig’in 62. sezonunun ilk maçı olan Yukatel Denizlispor-Galatasaray karşılaşması için nefesler tutuldu. Geçtiğimiz sezonun lig ve kupa şampiyonu Galatasaray, Süper Lig'de haftanın açılış maçında Denizlispor ile deplasmanda mücadele edecek. Peki, Denizlispor Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Denizlispor-Galatasaray maçı için geri sayım devam ediyor. Fatih Terim ve ekibi yeni sezona moralli başlamak için deplasmanda galibiyet arayacak. Sarı-kırmızılı takımda yardımcı antrenör Hasan Şaş da cezalı olduğu için müsabakada yedek kulübesinde yer alamayacak.

Denizlispor'un 11'i

Stachowiak, Tiago, Oğuz, Sapunaru, Bergdich, Zeki, Murawski, Aissati, Recep Niyaz, Barrow, Rodallega

Galatasaray'ın 11'i

Muslera, Mariano, Luyindama, Marcao, Nagatomo, Selçuk, Seri, Belhanda, Jimmy, Babel , Diagne

16 Ağustos Denizlispor Galatasaray zuma günü Denizli Atatürk Stadı'nda saat 20.30'da başlayacak müsabakayı hakem Abdulkadir Bitigen yönetecek. Mücadele beIN SPORTS 1'den canlı yayınlanacak.

Fatih Terim cezalı...

Galatasaray'da cezalı olan teknik direktör Fatih Terim, karşılaşmada takımının başında bulunamayacak. Süper Lig'de geçen sezonun 33. haftasında hakem tarafından tribüne gönderilen Terim'e, Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK) tarafından 3 maç men cezası verilmişti. Cezasının birini geçen sezonun son haftasındaki karşılaşmada, birini de TFF Süper Kupa'da Akhisarspor ile oynanan maçta çeken Terim, Yukatel Denizlispor müsabakasıyla cezasını tamamlayacak.

Güncellenme Tarihi : 16.8.2019 20:21

İLGİLİ HABERLER