Spor
  • 12.8.2019 21:45

Diagne'ye 13 milyonluk teklif

Galatasaray'da Diagne krizi! 13 milyon Euro'yu reddetti... Radamel Falcao transferi için artık gün sayan Galatasaray'da Mbaye Diagne'nin durumu belirsizliğini koruyor.
Maliyetli Falcao transferinden doğacak giderleri, Diagne'nin satışından karşılamak isteyen sarı-kırmızılılara Senegalli'den kötü haber geldi.

Orta Doğu kulüplerinden gelen tekliflerden sonuç çıkmazken, son olarak Rusya'nın Dinamo Moskova takımı 29 yaşındaki futbolcu için ciddi bir teklif yaptı.

Galatasaray'ın bir türlü elden çıkaramadığı Mbaye Diagne ile ilgili sıcak bir gelişme yaşandı.Rus kulübü Dinamo Moskova, Mbaye Diagne için Galatasaray'a 13 milyon Euroluk teklifte bulundu.Diagne'nin şartlarını Avrupa'da karşılayacak hiçbir kulüp yok.

Yabancı oyuncu transferi yapabilmek için oyuncu satması gereken sarı kırmızılılar bir süredir Mbaye Diagne'yi göndermek için çaba harcıyordu.Spor Kazanı programında Özgür Sancar'ın verdiği bilgiye göre Dinamo Moskova, Sarı-Kırmızılıların talep ettiği rakam olan 13 milyon Euro'yu gözden çıkardı ve Mbaye Diagne için teklifte bulundu.

Rus ekibinin Diagne'ye de Galatasaray'da aldığından daha yüksek miktarda yıllık ücret teklif ettiği ancak Senegalli oyuncunun Rusya'da siyahi oyunculara karşı ırkçı tutum sergilendiği iddiasıyla çekimser davrandığı belirtildi.Yönetimin Diagne'yi ikna etmeye çalıştığı ifade edildi.

FALCAO'YA GÖZDAĞI VERDİ 

Radamel Falcao'nun transferinin tamamlandığı basında yankılandıktan sonra yıldız futbolcu, sosyal medya hesabından ilginç bir paylaşım yaptı.

Güncellenme Tarihi : 12.8.2019 21:54

İLGİLİ HABERLER