Spor
  • 26.11.2016 11:34

Dick Advocaat Emenike'nin defterini dürdü

Emmanuel Emenike hakkında yönetime şok rapor!

Zorya maçında 46’da oyundan çıkarılan Emmanuel Emenike'nin, Fenerbahçe'deki kredisi tükendi. Rize’de 18’e alınmayacak tecrübeli golcü için Teknik Direktör Dick Advocaat, yönetime, “Ocakta satılsın” raporu verdi.

Avrupa Ligi'nde, Zorya karşısında uzun bir aranın ardından ilk 11'de sahaya çıkan ve istenilen performansı sergileyemeyen Emenike konusunda Fenerbahçe Teknik Direktörü Dick Advocaat'ın sabrı taştı. 46'da yerini Stoch'a bırakan Nijeryalı golcüyü, tecrübeli teknik adam, soyunma odasında sert bir dille uyardı.Hollandalı çalıştırıcı, 29 yaşındaki futbolcuya, “Bu performansınla forma falan bulamazsın” ifadelerini kullandı.

Teknik Direktör Advocaat, Emenike konusunda dün yönetime, “Devre arasında satılabilir” raporu verdi.Nijeryalı futbolcu, daha önce de kötü performansı nedeniyle başka takımlara kiralanmıştı.Hollandalı çalıştırıcının, 29 yaşındaki golcüyü, Çaykur Rizemaçında 18 kişilik kadroya almayacağı, tercihini Fernandao'dan yana kullanacağı kaydedildi. Emenike için Çin ve Katar kulüplerinin devrede olduğu belirtildi.

 

Güncellenme Tarihi : 26.11.2016 11:36

İLGİLİ HABERLER