Didem Mengü'nün katili cinayet anını anlattı

••1 dk okuma
Didem Mengü'nün katili cinayet anını anlattı

Hızlı Özet

“Bana vuracağını zannederek kendimi kaybettim. Ne yaptığımı, nasıl vurduğumu hatırlamıyorum, sonra öldüğünü fark ettim. 2 gün eve uğramadım. Daha sonra vicdan azabı çektiğimden polise ihbarda bulundum. Çok pişmanım.””






Didem Mengü’yü öldüren sevgilisi cinayeti anlattı!



İSTANBUL Maltepe’deki lüks bir rezidansta, sevgilisi Didem Mengü’yü (30) başına kaldırım taşıyla vurup öldürdükten sonra bavulun içine koyan, iki gün sonra vicdan azabı duyarak polise teslim olan evli ve 2 çocuk babası müteahhit Abdulselam Günay (29), ‘kasten öldürme’ suçundan tutuklandı.



Son dakika haberi: Didem Mengü’yü öldüren sevgilisi cinayeti anlattı



Günay ifadesinde şunları söyledi:



‘2 GÜN EVE UĞRAMADIM’



“Kendisiyle 10 yıldır devam eden birlikteliğimiz vardı. Olay günü akşam Maltepe’deki evde bir araya geldik. Sohbet edip yemek yedik. Konuşurken Didem Mengü’ye biraz dertlendim. ‘70 gündür çocuklarımı göremiyorum, eşimle de ayrılma noktasına geldik, boşanma arifesindeyiz’ dedim. Didem bana hakaret dolu kelimelerle karşılık verince aramızda tartışma başladı. O sırada evimin otomatik açılıp kapanan kapısını sabitlemede kullandığım parke taşını Didem Mengü’nin elinde gördüm.



Bana vuracağını zannederek kendimi kaybettim. Ne yaptığımı, nasıl vurduğumu hatırlamıyorum, sonra öldüğünü fark ettim. 2 gün eve uğramadım. Daha sonra vicdan azabı çektiğimden polise ihbarda bulundum. Çok pişmanım.”




Bu haber 856 kez görüntülendi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

MASAK’ın 3 eski başkanı savcılıkta! Casusluk soruşturmasında ifadeleri alındı
Asayiş

MASAK’ın 3 eski başkanı savcılıkta! Casusluk soruşturmasında ifadeleri alındı

MASAK’ın eski başkanları Mürsel Ali Kaplan, İbrahim Hakkı Polat ve Osman Dereli, “siyasal veya askeri casusluk” soruşturması kapsamında savcılıkta ifade verdi. Üç eski başkan, işlemlerinin ardından adliyeden ayrıldı. Adalet Bakanı Sayın Akın Gürlek, MASAK’ın mali istihbarat sistemine yönelik yetkisiz işlemlerin araştırıldığı soruşturmada eski başkanların da ifadelerine başvurulacağını açıklamıştı.

Habervitrini14544 Görüntüleme
MASAK'ta 'casusluk' soruşturması! 3 şüpheli tutuklandı
Asayiş

MASAK'ta 'casusluk' soruşturması! 3 şüpheli tutuklandı

MASAK'ın Entegre Mali İstihbarat Sistemi'ne (EMİS) yönelik 'Siyasal veya Askeri Casusluk' soruşturması kapsamında gözaltına alınan 4 şüpheliden 3'ü tutuklandı. Eski MASAK Daire Başkan Yardımcısı İnönü Akgün Alp'in de aralarında bulunduğu 3 şüpheli cezaevine gönderilirken, Zehra Yılmaz adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Habervitrini9888 Görüntüleme
Öğretmen okul bahçesinde öldürüldü
Asayiş

Öğretmen okul bahçesinde öldürüldü

Osmaniye’nin Çardak köyündeki Farabi Anadolu Lisesi’nin bahçesinde öğretmen Mehmet Bilgili, aralarında daha önce husumet bulunduğu belirtilen A.B.’nin silahlı saldırısına uğradı.

Habervitrini11353 Görüntüleme
Akıma kapılan vatandaşın acı sonu!
Asayiş

Akıma kapılan vatandaşın acı sonu!

Sakarya’nın Karasu ilçesindeki bir mesire alanında çatı temizliği yaparken elektrik akımına kapılan Irak uyruklu Vahit Abdülhakim (33), kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Olay anında talihsiz gence ıslak zemin gerekçesiyle 20 dakika boyunca müdahale edilemediği öğrenildi.

Habervitrini12969 Görüntüleme