Yaşam
  • 20.10.2008 16:06

DİDİM’DE ALKOLLE GELEN TRAFİK KAZASI: 2 ÖLÜ, 1 YARALI

HÜSEYİN ÇALIŞKAN
AYDIN - Aydın’ın Didim ilçesinde dün gece meydana gelen trafik kazasında 2 kişi öldü, 1 kişide yaralandı. Aşırı hız ve alkolün neden olduğu kazada Didim Ticaret Odası Meclis Başkanı Süleyman Sami Karaca’nın oğlu Hasan Karaca ile bir arkadaşı hayatını kaybederken, aynı araçta bulunan bir genç de ağır yaralandı.
Kaza, dün gece Didim’in Altınkum Mahallesi’ndeki Medisa Disco önünde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; Didim Ticaret Odası Meclis Başkanı Süleyman Sami Karaca’nın oğlunu Hasan Karaca’nın (20) kullandığı lüks otomobil aşırı hız ve dikkatsizlik sonucu disko çıkışında yol kenarındaki duvara çarptı. Çarpma sonuncunda aracın içerisinde bulunan sürücü Hasan Karaca ve Emrah Akar (25) olay yerinde hayatına kaydederken; araçta bulunan ve kazada yaşamını yitiren iki kişinin arkadaşı olduğu öğrenilen Berat Burak Sönmez (20) de yaralandı.
Ambulansla Didim Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alınan yaralı gencin durumunun iyi olduğu ve hayati tehlikesinin olmadığı öğrenildi. Kazada kayatını kaybeden şahıslardan Hasan Karaca’nın cesedi otopsisinin yapılması için İzmir Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.

Güncellenme Tarihi : 15.5.2016 05:10

İLGİLİ HABERLER