Asayiş
  • 18.9.2020 11:39

Didim'deki mağdur CHP'li tecavüzcüyü görünce bayıldı

Tecavüz skandalında bayıltan teşhis..

Didim’deki tecavüz skandalının mağduru S.T.’nin olayın faillerini teşhisi sırasında trajik anlar yaşandı. Mağdur kadının, şüphelilerden CHP’li Didim Belediyesi şirketi DİBEL Müdürü Öner Ç.’nin fotoğrafı gösterilince, “En büyük pislik buydu” diyerek bayıldığı ortaya çıktı

CHP'li Didim Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay ile belediye şirketi DİBEL Müdürü Öner Ç.'nin, meclis üyesi Ali Ç.'nin çiftliğinde, alkol ve uyuşturucu vererek tecavüz ettiği öne sürülen S.T.'ye, emniyette fotoğraf üzerinden teşhis yaptırıldığı sırada trajik anlar yaşandığı ortaya çıktı. Bilgisayardan kendisine gösterilen olayla ilgili ve ilgisiz 14 farklı kişinin fotoğrafına bakan S.T.'nin aradan 5 yıl geçmesine rağmen, Atabay, Öner Ç., Ali Ç. ve tecavüzü izleyen başkan yardımcısı Öznur G.'yi teşhis etti öğrenildi. Mağdur kadının, Öner Ç.'nin fotoğrafını gördüğünde ise, "En büyük pislik buydu" dedikten sonra baygınlık geçirdiği bildirildi. Didim Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturmada ise Atabay'ın hala ifadeye çağrılmaması dikkat çekti.

İFADEYE NEDEN ÇAĞRILMADI
Mağdur S.T.'nin avukatı Murat Sultansu, "Soruşturma 14 Eylül pazartesi günü başlatıldı. Aradan 4 gün geçti. Başkan Atabay'ın ifadeye çağrılmaması düşündürücü. Adalete güveniyoruz. Ancak 4 gün geçmesine rağmen tecavüz iddiasıyla hakkında şikayet bulunan bir kişinin hala ifadeye çağrılmamış olması bizi çok düşündürüyor. Bu anlamda Adalet Bakanlığı'na sesleniyorum. Gereğinin en kısa sürede yapılacağını umuyorum" dedi.

SABAH GAZETESİ
 

Güncellenme Tarihi : 18.9.2020 11:54

İLGİLİ HABERLER