Bilim
  • 7.10.2020 10:00

Dijital Ajanslar Aylık Ne Kadar Ücret Alıyor?

Sosyal medya danışmanlığı ve hizmetleri için alacağınız hizmet karşılığında aylık fiyatlarda farklılık gösterebilmektedir. Web tasarımı hizmetinde yer alan grafikler, logo ve kurumsal kimlik oluşturulması için yapılacak çalışmalarla haftalık içerik üretimi ile ilgili alacağınız hizmetlerin ücretleri de değişkenlik gösterir.

 

Logo ve Web Tasarımı Fiyatları

Firmanızın kurumsal kimliğini oluşturacak olan sosyal medya hizmetlerinden biri ola logo ve web tasarımı ücretleri alacağınız hizmetlere göre değişiklik gösterecektir. Kullanılan tasarım nitelikleri, ek hizmetler ve aylık olarak reklam sunumlarıyla birlikte bütçenizi sarsmayacak teklifler alabilirsiniz. Ajansımız size sunacağı kampanyalarla, kısa zamanda sosyal mecrada zirveye ulaşmanızı sağlayacak stratejiler geliştirecek, web tasarımı üzerinden profesyonel bir hizmet alanı sunmanızı sağlayacaktır.

 

Marka bilinirliğinizi artıracak olan bu hizmet sayesinde kısa zamanda sosyal medya üzerinde reklamlarınızı yayınlayacak, içerikler üretecek ve size kısa zamanda yeni projelerle geleceğiz. Logo ve web tasarımı hizmeti için bizimle iletişime geçebilir, aylık olarak sayfanızın güncellenmesini Sağlayabilirsiniz.

 

Seo Uyumlu İçerik üretimi Fiyatları

Profesyonel SEO uzmanlarımızla sayfanızın daha çok ziyaretçi çekmesini sağlayacak optimize metinlerle, aylık olarak ziyaretçi grafikerlinizi artırmayı hedeflemekteyiz. SEO uyumlu içerik paketlerimiz, dijital pazarlama platformları üzerinde günlük, haftalık ve aylık olarak fiyat değişikliği göstermektedir. Sitenize ve sosyal medya platformunuza uygun içeriklerin üretilmesi için analizler yapar, rakip firmaları inceler ve yaratıcı fikirlerle sitenizin fark yaratmasını sağlarız.

 

Arama motorlarında üst sıralara çıkmanızı sağlayacak SEO uyumlu içerik üretimi fiyatları için sitemizden fiyat alarak, zirveye bir adım daha yaklaşabilirsiniz. Dijital alanda, ürün tanıtımı ve hizmet tanıtımı hizmetleri için siz de profesyonel ekibimizle tanışabilir, kısa zamanda uygun fiyata potansiyel müşterilerinizle tanışabilirsiniz.

 

Sosyal Medya Reklamcılığı Fiyatları

 

Sem optimizasyonuyla animasyon ve video çekim yöntemleriyle hazırlanacak olan sosyal medya reklamcılığı fiyatlarımız projeye göre değişiklik göstermektedir. Bütçenizi sarsmayacak ve sizi kar etmeye götürecek olan SEM uyumlu reklamlarla Google ADS gibi alanlarda ön planda olmayı başarabilirsiniz. Profesyonel ve yaratıcı bir ekibin sağlayacağı sosyal medya reklamcılığı hizmeti için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

 

Google reklamlarında yer almanızı, İnstagram story aracılığıyla reklam vermenizi sağlayacak olan bu hizmetimiz, reklam kampanyaların yürütülmesi, müşterilerle iletişime geçilmesi ve ürünlerinizin tanınmasını sağlayacak, kar marjınızın yükselmesine olanak verecektir.

 

Sosyal Medya Yönetimi Fiyatları

 

Sosyal medya yönetimi için uzmanlarla çalışmakta olan ajansımız, Facebook, İnstagram ve Twitter gibi mecralarda markanızın bilinirliğini artıracak stratejiler geliştirecek, kısa zamanda markanızın hizmet ve ürünlerinin tanınmasını sağlayacaktır. İnstagram reklam stratejileri geliştirilmesi, online ve aktif bir şekilde müşterilerle iletişime geçilmesini sağlayan bu hizmetimiz için bizimle iletişime geçmeniz yeterli olacaktır.

 

Dijital platformlar üzerinden fark yaratacağınız kampanyalarla tanınmanız sağlanır, özgün ve yaratıcı reklamların yayınlanmasına olanak verilir. İçerik üretimiz, sosyal medya yönetimi ve müşteri iletişim kaynaklarıyla hedef kitlenizin sizi tanımasını sağlayacak olan sosyal medya yönetimi fiyatları için sitemiz üzerinden teklif alarak siz de zirveye bir adım önde ilerleyebilirsiniz.

 

Hemen Teklif Al Ya Da Teklif Ver

 

Sosyal medya hizmetlerimiz için brief hazırlayarak, sitemiz üzerinden hizmetlerimiz hakkında bilgi alabilir, ücretsiz 5 teklifimizi görebilirsiniz. Yazılım programcılığından, seo uyumlu makale hazırlamaya kadar Google arama motoru uyumlu sosyal medya yönetimi için anında sosyal medya hizmetleri için teklif al ya da ajansının teklifini vererek yeni markalarla çalışmaya başla.

 

Dünyanın her yerinde alışverişin, bilgi ve araştırmaların yapıldığı dijital platformlarda kısa zamanda markanın tanınmasını sağlayabilir, ziyaretçilerini ve müşterilerini artırabilirsin. Sosyal medya ajanslarıyla buluşacağın platformumuz sayesinde, 5 farklı dijital pazarlama ajansı ile tanışarak fiyat alabilirkısa zamanda markan için en iyisini seçebilirsiniz. Edvido üzerinden markana uygun ajansını seçmek için anında üye olarak, ajanslar hakkında bilgi sahibi olabilir, fiyat konusunda seçeneklere bakabilirsin. Aynı şekilde dijital pazarlama ajansı olarak, teklifini sunarak yeni markalarla çalışabileceğin Edvido ile ajansının farkını ortaya koyarak, kreatif çalışmalarınla ön plana çıkabilirsin.

 

Hemen Teklif Al!

Dijital hizmetlerimiz için brief hazırlayarak, sitemiz üzerinden hizmetlerimiz hakkında bilgi alabilir, ücretsiz 5 teklifimizi görebilirsiniz. Yazılım programcılığından, SEO uyumlu makale hazırlamaya kadar Google arama motoru uyumlu sosyal medya yönetimi için anında hizmetlerimiz için teklif al, sen de fırsatlardan haberdar ol. Dünyanın her yerinde alışverişin, bilgi ve araştırmaların yapıldığı dijital platformlarda kısa zamanda markanın tanınmasını sağlayabilir.

Güncellenme Tarihi : 7.10.2020 10:01

İLGİLİ HABERLER