Yaşam
  • 2.7.2009 00:00

DİKKAT ÇALIŞMA VAR!.. İSTANBULLU'LAR BU YOLLARA GİRMEYİN!..

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Yol Bakım ve Onarım Müdürlüğü ekipleri sorumluluk alanındaki yolları trafiği aksatmamak için “taşımalı sistemle” gece asfaltlama çalışmalarına başlıyor.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki olan İSFALT yeni teknolojilerden de yararlanarak daha ekonomik, hızlı, dayanıklı asfaltlama çalışmaları yapıyor.

Trafik sirkülasyonu çok yüksek olan İstanbul’da trafiği aksatmamak için çalışmalar 23.30 da başlayacak sabah saat 05.30’a kadar devam edecek. Gece çalışmalarında özel aydınlatma, ışıklı trafik yönlendirme işaret ve levhaları kullanılıyor.

1. Güzergah HALİÇ – ÇOBANÇEŞME KAVŞAĞI ARASI GİDİŞ DÖNÜŞ:

Asfalt çalışması 01 Temmuz 2009 Çarşamba gecesi Haliç Köprüsü’nden Avcılar istikametinde saat 23.30’da başlayacak. Çalışmalar sabah 05:30’da tamamlanacak. Çalışmalar harici bölgede hiçbir iş ekipmanı (dozer, kamyon, kazıma makinesi) bulunmayacak taşıma sistemi ile çalışmalar yapılmayacak.
Trafik bu süre zarfında yan yollardan verilecek. Yan yol olmayan kısımlarda trafik kısmi kapatılarak çalışılacak. Haliç Köprüsü-Çoban çeşme asfaltlama çalışmaları 10 Ekim 2009 günü bitirilecek.

2. Güzergah ZİNCİRLİKUYU- HALİÇ KÖPRÜSÜ ARASI GİDİŞ DÖNÜŞ:

İkinci güzergahta ise asfalt çalışması 06 Temmuz 2009 tarihinde Zincirlikuyu tarafından başlanarak Avcılar istikametinde doğru çalışılacak. Çalışmalar saat 23:30’da başlayacak sabah saat 05:30’da tamamlanacak.

Haliç Köprüsü Zincirlikuyu arası yapılan asfaltlama çalışmalarında yan yol olmadığından trafik kısmi kapatılarak çalışma yapılacak. Çalışmalar 20 Ağustos 2009 günü tamamlanacak.

NOT: Sürücülerin asfaltlama çalışmaları sırasında işaret ve işaretçilere uymaları, yavaş araç kullanmaları ve alternatif yolları tercih etmeleri önemle duyurulur.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 16:33

İLGİLİ HABERLER