Medya
  • 3.8.2020 00:06

Dilipak'dan şaşkına çeviren dilekçe

Allah sonumuzu hayır etsin. Herkes bir tuhaf oldu.. Akit Yazarı Dilipak çocuklara maske takılmaması ve aşı yapılmaması için hazırladığı dilekçeyi yayınladı ve ailelere bunu imzalamalarını istedi.

Aynı şeyleri İranlılar da yapmıştı hatta Türbeleri yalamışlardı şimdi hepsi koronavirüsden kırılıyor.

Akit yazarı Dilipak hacamat yaptırdı: Bir de kenevir yağı okşatsın ...

Yeni Akit yazarından akla zarar dilekçe

Yeni Akit gazetesi yazarı Abdurrahman Dilipak'ın paylaştığı dilekçe örneğinde çocukların koronavirüs tedbirlerinden tamamen mahrum bırakılması istendi. İşte, o dilekçe!

Akit yazarı Abdurrahman Dilipak'ın paylaştığı dilekçe formunda velilerin okullarda, çocuklarına uygulanacak aşı, maske takma zorunluğu ve sosyal mesafe zorunluluğu gibi uygulamalardan mahrum bırakılması istendi.

Dilipak'ın velilerin imzalayıp okullara vermesi için paylaştığı dilekçe örneğinde, "Okulda veya sınıfta herhangi bir sebeple ve herhangi bir surette çocuğuma aşı, sosyal mesafe, maske takma gibi zorunlulukların uygulanmasını istemiyorum ve buna rızam yoktur" ifadeleri yer aldı.

Formda şu ifadeler yer aldı:

Okulda veya sınıfta herhangi bir sebeple ve herhangi bir surette çocuğuma aşı, sosyal mesafe, maske takma gibi zorunlulukların uygulanmasını istemiyoprum ve buna rızam yoktur.

Rızam olmadığı halde böyle bir uygulamaya geçilmesi halinde ise gerek cezai, gerek hukuki yollara başvuracağımı bildirmek isterim."


 

 

Güncellenme Tarihi : 4.8.2020 01:48

İLGİLİ HABERLER