Yaşam
  • 6.9.2021 11:56

Din düşmanı Cihat Tamer AK Partili belediyelerden beslenmiş

Kin dolu ifadelerle iktidarı hedef almıştı! Cihat Tamer'in cebini AK Partili belediyelerden doldurduğu ortaya çıktı

"Bu ülkeyi 70 senedir din bağımlısı hükümetler yönetiyor." ifadeleri ile içindeki kini dışa vuran tiyatrocu Cihat Tamer'in, sahnelediği son oyun için Kültür ve Turizm Bakanlığı ile AK Partili belediyelerden destek aldığı ortaya çıktı.

Tiyatrocu Cihat Tamer, Ferhan Şensoy'un Ses Tiyatrosu'nda düzenlenen cenaze törenindeki konuşmasında, ölen Şensoy ve sahne arkadaşları ile birlikte İslam'dan nasıl rahatsız olduklarını itiraf ederek, "Bu ülkeyi 70 senedir din bağımlısı hükümetler yönetiyor. Ama ona rağmen 70 senedir inadına tiyatro yapıyoruz biz. Ferhan da inadına tiyatro yaptı hep." demişti.

Kültür ve Turizm Bakanlığı'ndan destek aldığı ortaya çıktı

Tamer'in "din bağımlısı" diyerek kendince hedef aldığı iktidarlardan birisi de AK Parti'ydi. Cihat Tamer, bu sözleri söylerken AK Parti iktidarının Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy da salondaydı. Tamer'in, AK Partiyi hedef almasına karşın şu an sahnelemekte olduğu "İkinci Bahar" adlı oyun için Kültür ve Turizm Bakanlığı'ndan destek aldığı ortaya çıktı.

AK Partili belediyelerden ekmek yiyor!

Öte yandan Cihat Tamer'in AK Partili belediyelerden nemalandığı da öğrenildi. AK Partili Başakşehir ve Aksaray belediyelerinin desteği ile "İkinci Bahar" oyununu sahneleyen Tamer, yine AK Partili Zeytiburnu Belediyesi ile Kayseri'deki AK Partili belediyelerin sahnelerinden de faydalanıyor.

YENİ AKİT

Güncellenme Tarihi : 7.9.2021 00:11

İLGİLİ HABERLER