Gündem
  • 8.9.2013 15:21

Diri diri yanan Sibel öğretmen yürekleri yaktı

BURSA'da direksiyon kontrolünü yitirerek bariyerlere çarpan ve alev alan otomobilde diri diri yanarak can veren İngilizce öğretmeni 39 yaşındaki Fatma Sibel Sevinç, bugün düzenlenen törenle gözyaşları arasında toprağa verildi.

Bursa çevre yolunda dün saat 02.40 meydana gelen kazada İngilizce öğretmeni evli ve iki çocuk annesi Fatma Sibel Sevinç iddiaya göre türbe ziyaretinden dönerken Mudanya Kavşağı'na geldiğinde yönetimindeki 16 KU 385 plakalı otomobilin direksiyon kontrolünü yitirdi. Bariyerlere çarpan ve bir anda alev alan otomobilden çıkamayarak diri diri yanarak ölen Fatma Sibel Sevinç'in cenazesi Adli Tıp Kurumu'nda yapılan otopsinin ardından bu sabah ailesine teslim edildi.

Fatma Sibel Sevinç'in cenazesi yakınları tarafından Mudanya İlçesi'ne bağlı Bademli Köyü camiine getirildi. Buradaki törene öğretmen Sevinç'in annesi Salihe Gülaçar, babası Ahmet Sığar ve eşi Selim Sevinç ile çok sayıda yakını katıldı. Anne Salihe Gülaçar, gözyaşlarına boğulurken, ayakta durmakta güçlük çekti.

Öğle namazından sonra kılınan cenaze namazının ardından Fatma Sibel Sevinç'in cenazesi Bademli Köyü Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 12:12

İLGİLİ HABERLER