Yaşam
  • 30.11.2019 15:58

Diriliş Ertuğrul ve Kuruluş Osman'dan sonra yeni bomba

Diriliş ve Kuruluş’dan sonra yeni bomba geliyor

'Diriliş Ertuğrul’ ve Kuruluş Osman’ın yapımcısının hazırladığı Türkler Geliyor: Adaletin Kılıcı’ filminin fragmanı yayınlandı.

Özet ve Detaylar

Türkler Geliyor: Adaletin Kılıcı, Balkanlarda yaşanan zulmü durdurabilmek için Fatih Sultan Mehmet’in akıncılarının Sırbistan kralı Lazar’a karşı verdiği mücadeleyi konu ediyor. Yönetmen koltuğunda Kamil Aydın'ın oturduğu, senaryosunu ise Mehmet Bozdağ ile Atilla Engi̇n'in birlikte kaleme aldığı "Türkler Geliyor: Adaletin Kılıcı" filminin oyuncu kadrosunda Emre Kıvılcım, Levent Özdilek, Ece Çeşmi̇oğlu, Ebru Özkan, Serdar Gökhan, Seray Kaya gibi isimler yer alıyor.

Hollywood prodüksiyonlarını kıskandıracak yapım tasarımıyla Türk sinemasında yeni bir dönemi başlatacak film, izleyiciyi Osmanlı Akıncılarının dünyasına götürecek. İstanbul’u fethinin ardından Osmanlıların yönünü Roma’ya çevirdiği dönemi anlatan proje, 17 Ocak'ta Türkiye ile birlikte ABD, Kanada, Şili, Meksika, Avustralya, Japonya, Güney Kore, İngiltere, Almanya, Fransa, Hollanda, İtalya, Rusya, Güney Afrika, Hindistan, Endonezya, Malezya, Katar, Şili, Azerbaycan, Kazakistan gibi dünyanın farklı ülkelerinde gösterime girecek.

Güncellenme Tarihi : 30.11.2019 22:26

İLGİLİ HABERLER