Spor
  • 12.12.2019 11:01

Dış basında Galatasaray'ın maçı!.. PSG oynadı Türkler izledi

alatasaray yenilgisinin Fransız ve Avrupa basınında yankıları

Fransa basını, Paris Saint Germain'in 5-0'lık Galatasaray galibiyetini manşetlerine taşıdı. PSG'nin zorlu grupta topladığı 16 puanı büyük başarı olarak lanse eden Fransızlar, Galatasaray'ın PSG karşısında hiç şans yaratamadığını vurguladılar...

France Football 
France Football

Paris Saint Germain, Paredes, Neymar ve Sarabia'nın iyi performansıyla orta sahayı domine etti.Maç boyunca agresiflik sergileyemeyen Türkler, Parisli oyuncuların rahatça oynamasına izin verdiler.Galatasaray pozisyon bile bulamadı. PSG'nin üstünlüğü 32. dakikada tescillendi. Fazla yoğun pres yapmadan topa sahip oldular.83. dakikada Cavani PSG adına 196. golünü attığında Galatasaray'ın yapabileceği hiçbir şey yoktu.

Le Parisien: Gala gecesi

LEquipe

PSG çarşamba gecesi aldığı 5-0'lık dev galibiyet ile Şampiyonlar Ligi'nin ilk etabını harika bir şekilde tamamladı. PSG'nin yediği yalnızca iki gol, Benzema'dan geldi. Sahada güçsüz bir Galatasaray vardı.

L'Equipe 

Galatasaray'a karşı zorlanmayan PSG, 5-0'lık galibiyet aldı ve grup aşamasını mükemmele yakın bir şekilde tamamladı.Paris ekibi ciddi ve etkiliydi. İstanbul takımının tüm zayıf noktalarından istifade ettiker. Başarılı olsalardı Avrupa Ligi'ne gideceklerdi ama bilet Club Brugge'e gitti.

Le Monde: Galatasaray'ı sürklase ettiler 

PSG zorlanmadan kazandı. Hali hazırda gruptan lider çıkmayı garantileyen PSG, namağlup olarak grup aşamasını tamamladı.PSG'nin güçlü hücum hattı, Galatasaray'ın zaafiyetler taşıyan savunmasından faydalandı.

Daily Mail (İngiltere)

PSG Şampiyonlar Ligi gruplarının son maçında Galatasaray'a kılıcını vurdu. Navas, Verratti ve Di Maria gibi oyuncuların yokluğunda PSG 32. dakikada maçı domine etti.

Marca (İspanya) 

Galatasaray'ın Avrupa Ligi'ne tutunma maçıydı. Hücumda Emre Mor'u Mariano, Lemina, Belhanda ve Seri gibi isimler destekledi; fakat Neymar ile fark oluşturan PSG ile baş edemediler. Beklenen bir oyun ve sonuç oldu. Türkler sadece maçı izledi..."

 

Güncellenme Tarihi : 12.12.2019 11:08

İLGİLİ HABERLER