Spor
  • 29.8.2009 17:19

DİYARBAKIRSPORLU FUTBOLCUYA İNTİHAR SALDIRISI ŞOKU!.

DİYARBAKIRSPOR’un Iraklı futbolcusu Basem Abbas’ın babasının Irak’ta dün düzenlenen bombalı terörist saldırıda ağır yaralandığının bildirilmesi üzerine bu futbolcu apar topar ülkesine gitti. Diyarbakırspor, Kamerun Milli Takımı’nda oyanayan Joseph Desire ve Ankaragücü’nden Burak Karaduman ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.

Diyarbakırspor’a yarın deplasmanda oynayacağı Sivasspor maçı öncesinde Irak’tan gelen bir haber büyük üzüntü yarattı. Diyarbakırspor’un Iraklı futbolcusu Basem Abbas’ın babasının dün Irak’ın başkenti Bağdat’ta dün düzenlenen bombalı terörist saldırıda ağır yaralandığı ve öldüğüe dair haberleri geldi. Bunun üzerine Abbas, apar topar ülkesine gitti. Bu olay Diyarbakırspor camiasında büyük üzüntü yarattı.

İKİ TRANSFER

Diyarbakırspor Basın Sözcüsü Suat Önen, geçtiğimiz sezon Ankaragücü’nde oynayan Burak Karaduman ve Kamerun Milli Takımı’nda da forma giyen Joseph Desire Job ile 2’şer yıllık sözleşme imzaladıklarını söyledi. 1977 yılında Fransada doğan Kamerunlu Desire, orta saha mevkiinde oynuyor.

Geçen Sezon Sakaryaspor’da oynayan ve sezonun ikinci yarısında Ankaragücü’ne transfer olan Burak Karaduman, sezon sonunda da Karşıyaka’ya transfer olmuştu. Ancak Karşıyaka teknik heyetitarafından yetersiz bulunan Burak Karaduman ile sözleşmesi karşılıklı feshedilmişti.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 15:28

İLGİLİ HABERLER