Yaşam
  • 21.2.2006 09:52

DİZİDEKİ ROLÜ GERÇEK OLDU, FENA ALDATILDI


BURSA'da çekimleri yapılan ve bir televizyonda yayınlanan ‘Gerçek Kesit’ adlı programda aldatılan kadını oynayan 26 yaşındaki Emine Dursun'un başından geçenler, rolünü aratmayacak şekilde gerçek oldu.
      Boşanma davasında tanıştığı adliyede memurluk yapan kişinin kendisine evlenme teklif ettiğini, hatta bunun için sağlık raporları dahi çıkarttıklarını belirten Dursun, bu kişinin evli ve 2 çocuklu olduğunu öğrenince savcılığa suç duyurusunda bulundu.
      Flaş TV'de yayınlanan ‘Gerçek Kesit’ programında aldatılan bir kadın rolünü üstlenen Emine Dursun'un yaşadığı aşk hikayesi, diziyi aratmadı. İddiaya göre 4 yıl önce eşinden boşanan Emine Dursun, boşandığı mahkemede katip olarak çalışan Hüseyin Efe ile tanıştı. Genç kadın zaman zaman telefon görüşmesi yaptığı Hüseyin Efe ile son üç ayda daha sık görüşüp evinde buluşunca kendini şok edici gerçek ortaya çıktı. İddiaya göre Hüseyin Efe’nin telefonunda bir kadının telefon numarasını gören Emine Dursun bu kişiyi arayınca, evli olan Hüseyin Efe’nin kendisi gibi onu da aldattığını öğrendi. Daha sonra Efe’nin evine gidip karısını ve çocuklarını gören Dursun, Cumhuriyet Savcılığı’na suç duyurusunda bulundu. Hüseyin Efe’nin başkasına ait villayı kendisinin gibi gösterdiğini, kiraladığı otomobili hediye etmek istediğini, kendisini ise ailesinden isteyip, beş yıldızlı bir otelde düğün yapmak için yer kiraladığını belirten Emine Dursun, “Aldatmanın bedelini ağır ödeyecek. Evlenmek için sağlık raporlarını dahi almıştık. Yaşadığım ‘Gerçek Kesit’ gerçek oldu'' dedi.
      Kendisine yöneltilen suçlamaları komplo olarak değerlendiren Hüseyin Efe hakkında Cumhuriyet Savcılığı’nca soruşturma başlatıldı. Efe, Emine Dursun’un kendisini aldattığını ve zarara uğrattığını öne sürdü.

(milliyet)

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 09:58

İLGİLİ HABERLER