Yaşam
  • 30.11.2007 07:03

DİZİLERİ MAFYA ELE GEÇİRDİ: İŞTE İLGİNÇ LİSTE!..

Kurtlar Vadisi'nin mafya konsepti çok tutunca senaristler aşk dizilerine bile mafyayı dahil etti. İşte içinde aşk, gözyaşı ve silah olan diziler.

KURTLAR VADİSİ PUSU

.. Show TV'de yayınlanan Kurtlar Vadisi: Pusu, PKK üzerinden organ, mülteci ticareti yapılmasına ve derin devlet ilişkilerine değiniyor. Dizi Kurtlar Vadisi kadar reyting almasa da yine de çok izleniyor.

PUSAT

.. Osman Sınav'ın mafya ve çete ilişkilerini konu alan Acı Hayat dizisinden sonra yaptığı Pusat dizisi yine mafyayı konu alıyor. Show TV'de yayınlanan dizide boks müsabakalarındaki dövüş çetelerinin yaptıkları anlatılıyor.

ARKA SIRADAKİLER

.. Fox TV’de gençlik dizisi olarak ilgi çeken yapım aslında velileri korkutacak kadar gerçekçi konulara değinmesiyle dikkat çekiyor. Dizide okul önlerinde öğrencileri tuzağa düşürmek için bekleyen uyuşturucu mafyasına da değiniliyor.

BİNBİR GECE

.. Kanal D’nin reyting rekorları kıran dizide yaşanan aşklar yavaş yavaş yerini mafya olaylarına bırakmaya başladı. Dizide arazi ve ihale mafyasının topuktan kurşunlatması, Rus mafyasının adam kaçırması gibi konular ele alınıyor.

KUZEY RÜZGARI

.. Show TV’de başrolünde Kadir İnanır'ın oynadığı dizide kanun dışı işlerle şirket kuran bir ailenin yaşadıkları anlatıyor. İnanır'ın her ne kadar "Dizi yumuşadı, aşka döndü" dese de dizide silah sesleri susmuyor.

MENEKŞE İLE HALİL

.. Kanal D'de yayınlan dizi kaçak aşıklar ve mafya arasında gidip geliyor. Dizide silah mafyası ve onların tehditlerine yer veriliyor.

SESSİZ FIRTINA

.. Arzum Onan ve Erkan Petekkaya’nın birlikte oynadığı dizide bir ailenin yıllardır yaşamını kaçakçılıkla sürdürmesi konu alınıyor. Erkan Petekkaya iyi eğitim görmüş mafya babasının tek oğlunu canlandırıyor.

SESSİZ GEMİ

.. Atv’de yayınlanan ve ilk bölümleri herkesi duygulandıran diziyi mafya yavaş yavaş ele geçirmeye başladı. Önceki hafta tefeciler derken bu hafta da çek- senet mafyası diziye girdi.

Güncellenme Tarihi : 24.3.2016 15:26

İLGİLİ HABERLER