Asayiş
  • 4.7.2022 13:17

Dogalgaz patlaması dünyasını kararttı

Cihangir'deki dairede meydana gelen doğalgaz patlaması sonrasında taksisinin içerisindeyken üzerine düşen daire parçaları nedeniyle yaralananan Taksici Veysi Bulut 6 yıldır yatağa mahkum yaşıyor. Taksicinin kardeşi Mehmet Bulut, sorumluların gerektiği kadar ceza almadığını ağabeyinin yıllardır yatağabağlı olduğu için aile olarak perişan olduğunu söyledi.

İstanbul Beyoğlu'nda 2016 yılında bir dairede meydana gelen doğalgaz patlaması sonucu taksisinin içerisinde müşteri bekleyen Veysi Bulut üzerine düşen daire beton parçaları nedeniyle ağır yaralanıp hastaneye kaldırılmıştı.6 yıl önce meydana gelen patlamada ağır yaralanan taksici komaya girip yatağa mahkum oldu. Aile yakınları tarafından mama ile beslenen ve aylık masrafı gün geçtikçe artan Bulut ailesi hem sorumluların gerektiği kadar ceza almamasına hem de kimsenin ilgilenmemesine isyan ettiler.

Ağabeyinin yatağa bağlı yaşam mücadelesinde yanından ayrılmayan kardeşi Mehmet Bulut, "2016'da Cihangir'de bir dairede doğalgaz patladı. Abim orada taksinin içinde sırasını bekliyordu. Patlamayla beraber bütün molozlar klima ünitesi hepsi abimin üstüne düştü. Çok ağır yaralandı. O günden beri şuuru kapalı hiç bir ihtiyacını karşılayamıyor. Kardeşim yıllardır bakıma muhtaç yatağa bağlı yaşam mücadelesi veriyor.

Güncellenme Tarihi : 4.7.2022 13:19

İLGİLİ HABERLER