Spor
  • 31.1.2007 20:19

DOĞAN: ''1-0 İYİ BİR SONUÇ''

TRABZON - Trabzonspor Teknik Direktörü Ziya Doğan, Fortis Türkiye Kupası çeyrek final ilk maçında Gaziantepspor karşısında aldıkları 1-0'lık galibiyetin iyi bir sonuç olduğunu söyledi.
     Ziya Doğan, maçın ardından yaptığı değerlendirmede, yoğun kar yağışı nedeniyle kötü bir saha zemininde maçın yapıldığını belirterek, ''Saha zemini, gol vuruşlarındaki eksikliğimizi ortaya çıkardı. 1-0, iyi bir sonuç. Ama futbol oynamak zordu. 2 takım oyuncularını da kutlamak lazım'' dedi.
     İlk yarıda net gol pozisyonları değerlendiremediklerini ifade eden Doğan, ''İlk yarıyı 3-0 önde kapatabilirdik. İkinci yarıda baskılı oyunumuzla 1 gol bulabildik. Turu garantileyebilirdik, ancak olmadı. Futbolda bazen bu var. Bugün futbol adına fazla konuşamayız ama oyuncularımın mücadelesi ve kazanma azminden son derece memnunum'' diye konuştu.
     Gaziantepspor Teknik Direktörü Erdoğan Arıca ise Trabzonspor'un kendilerinden biraz daha fazla kazanmayı istediğini söyledi.
     Arıca, saha koşullarına karşın iki takımın da iyi bir mücadele ortaya koyduklarını belirterek, ''Mücadelenin yorumunu yapmak zor. İki takım da fizik antrenmanı yaptı. Trabzonspor, bizden biraz daha fazla kazanmayı istedi'' dedi.
     2. maçı sahalarında yapacaklarını ifade eden Arıca, bu karşılaşmayı turu geçmek için oynayacaklarını kaydetti.
     Karşılaşmanın devre arasında Trabzonspor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Kahraman Altuntaş ile kulüp eski genel sekreteri Yusuf Ziya Yılmaz kavga ettiler. Kavgayı, tribünde bulunan kişiler ayırdı.
Güncellenme Tarihi : 24.3.2016 22:27

İLGİLİ HABERLER