Yaşam
  • 23.3.2020 00:43

Doğanay Tüzüngüç'ün 'corona' şarkısı rekor kırdı

Kübalı şarkıcı Camila Cabello'nun dünyaca ünlü 'Havana' şarkısını farklı şekilde yorumlayarak corona virüse yorumlayan Doğanay Tüzüngüç'ün şarkısı sosyal medyada paylaşım rekoru kırdı. Tüzüngüç, o şarkının hikayesini ve gelen yorumları anlattı.

Müzisyen Doğanay Tüzüngüç, şarkısında corona virüse karşı alınması gereken önlemlere de dikkat çekti.

Binlerce kişi tarafından paylaşılan ’korona’ şarkısına, Doğanay Tüzüngüç’ün takipçilerinden son derece eğlenceli alternatif klipler de geldi.

Şarkıyı çektiği köşesinden soruları yanıtlayan Tüzüngüç, "Dürüst olmak zorundayım, hiçbir plan-program, şunu yapayım, bunu yapayım gibi bir şey olmadı. Evime şarkının orijinali olan ’Havana’yı söylerken, birden ’korona’ çıktı. Size samimiyetimle söyleyeceğim, 25 dakikamı almadı bunu yazmak. Planlamadan, etmeden şarkının mezurlarına uydurdum, mikrofonumu açtım ve okudum. Birkaç grubumla paylaştım."

"Ellerini yıkayıp kendisine klip gönderen insanlar olduğunu söyleyen Doğanay Tüzüngüç, "Bu bağlamda farkındalık demeyeyim de olayı belki biraz korkunç halden çıkarıp sevimli bir hale getirip, belki böyle pembe pamuğa sarıp sunabildim diye düşünüyorum. Ama genel olarak şarkının farkındalık yarattığı konusuna katılmıyorum. İnsanlar zaten farkına vardılar pek çok şeyin."

"Şarkıya pek çok eğlenceli klip çekip yollayanlar oluyor hatta bir takipçim de demiş ki, herkesin evinde bol bol vakti var. İnsanlar klipler çeksin, bir montaj yapalım, yarışma yapalım gibi şeyler. Onu da yapmayı düşünüyorum. Tepkiler çok güzel." dedi.

Güncellenme Tarihi : 23.3.2020 01:55

İLGİLİ HABERLER