Yaşam
  • 31.7.2008 10:50

DOĞA'YI EKRANDA ÇILDIRTTILAR!

Habertürk'te 'Yok Daha Neler' isimli programda Doğa Rutkay ile Şahan Gökbakar'ın ilişkileri üzerinde konuşan Saba Tümer, Ayşe Özyılmazel ve Oya German'e Rutkay'dan yanıt gecikmedi.

Doğa, Kanaltürk'te yayınlanan 'Her Şeyi Söylemek Mümkün' programında Habertürk'teki hemcinslerini sert sözlerle eleştirdi. Doğa, "Üçü bir televizyon programına başladılar. Gerçekten hayretlere düştüm. Eğer ben de bir yerde yazıyor olsaydım bunu gerçekten kaleme almak isterdim. 1,5 saat boyunca geçen hafta çıkan bir haber vardı işte 'Doğa'nın erkek arkadaşı ona cep telefonu almış da, parasını ben verememişim de'... Bunu tam 1,5 saat tartıştılar. Türkiye'de daha önemli şeyler oluyor. 1,5 saat boyunca bunu konuşmayı gerçekten çok anlamsız buldum" şeklinde konuşarak üçlüye sert çıktı.

Altın kızlar gibi

Televizyon Gazetesi'nin haberine göre; Ayşe Özyılmazel, Saba Tümer ve Oya Yılmazel'i bir dönem Türkiye'de de ekrana gelen 'Altın Kızlar' dizisindeki karakterlere benzeten Doğa Rutkay, bir hayli sinirli olarak şu sözleri sarf etti:

"Oraya çıkmışlar Altın Kızlar gibi, program yapıp 1,5 saat boyunca benim özel hayatımı konuşmaları ve bilmedikleri bir konu hakkında konuşmaları, üstelik de sözlü tacize varacak üslupta konuşmaları beni çok rahatsız etti."

Bu sözler üzerine programın konuğu olan Posta gazetesi televizyon eleştirmeni Mesut Yar, "Ne oldu golü attın işte burada" dedi.

Doğa'nın şu sözleri ise hemcinslerine ciddi bir uyarı taşıyordu:

"Bu bir gol mü değil mi bilmiyorum ama ben de burada uslu kız gibi oturuyorum ama benim de ters bir tarafım vardır. Biraz daha dikkatli olmak gerekiyor böyle şeylerde."

 
Güncellenme Tarihi : 15.5.2016 07:26

İLGİLİ HABERLER