Dünya
  • 31.10.2020 12:00

Döğüş horozu baskına gelen polisi öldürdü

Döğüş horozu salonu basan polislerdin birisini öldürdü. Horozun rakibini öldürmesi için ayağına takılan jilet gibi keskin bıçak, tehlikeli bir silah.
Salonu basan polislerden birisi bu bıçağın kurbanı oldu. Polis horozun saldırısına uğradı. Horozun mahmuzuna bağlı olan bıçak bacağındaki atardamara denk geldi.
Ambulans gelene kadar da kan kaybından öldü.

Cockfighting and chicken history: The World Slasher Cup in the Philippines.

Emniyet Müdürü: İlk haber verildiğinde inanamadım

rooster fight - Google Search | Fighting rooster, Rooster breeds, Knife

Kuzey Samar Emniyet Müdürü Albay Arnel Apud, 'talihsiz' kaza için "Bana ilk haber verildiğinde inanamadım. 25 yıllık meslek hayatımda ilk kez bir kişiyi dövüş horozunun mahmuzu nedeniyle kaybettim" diye konuştu.

Chicken Knives, Tari, Slasher - tying, sharpening etc - Page 14 | Knife,  Hotels in the philippines, Slasher

Mekanda ayrıca 3 kişinin gözaltına alındığı, 7 dövüş horozuna el koyulduğu belirtildi.

Filipinler'de pazar günleri ve bayramlarda ruhsatlı mekanlarda yapılmasına izin verilen horoz dövüşü, Covid-19 salgınında yasaklanmıştı.

Weapons of Warriors!

GEÇEN SENE DE SEYİRCİYİ ÖLDÜRMÜŞTÜ

Ayağına bıçak yerleştirdiler! Horoz seyirciyi öldürdü

Cockspurs From All Over The World: Filipino Long Knife - I'm A Cockfighter

Hindistan'da sahibi tarafından ayağına jilet kadar keskin bıçak yerleştirilen horoz, dövüştürülmek için bırakıldığı anda seyircilerin arasına daldı. Karnından ciddi şekilde yaralanan bir kişi, olay yerinde hayatını kaybetti.

Hindistan'da yasak olmasına rağmen yaygın bir şekilde yapılan horoz dövüşlerinde can kaybı yaşandı.

Dövüş öncesinde, rakibine daha büyük zarar verebilmesi adına sahibi tarafından horozun ayağına jilet kadar keskin bir bıçak yerleştirildi.

Hanekamp – Wikipedia

SEYİRCİLERİN ARASINA DALDI

Sahibi, horozu dövüşe başlaması için elinden bıraktı. Bu sırada hedef şaşıran horoz, seyircilerin arasına daldı. Ayağındaki jilet kadar keskin bıçakla seyircilerin arasına dalan horoz, 55 yaşındaki bir şahsı karnından ciddi şekilde yaraladı.

"YASAK" KARARINA RAĞMEN YAYGIN

Hindistan'da Yüksek Mahkeme'nin yasaklama kararına rağmen yaygın olarak gerçekleştirilen horoz dövüşleri bu kez can aldı. Seyircilerin arasına giren horozun ayağındaki bıçak tarafından karnından yaralanan şahıs, olay yerinde hayatını kaybetti. Hindistan yerel basınında, korkunç ölümle alakalı birçok kişinin sorgulanmak üzere gözaltına alındığı haberleri yer aldı.

Güncellenme Tarihi : 31.10.2020 12:16

İLGİLİ HABERLER