Asayiş
  • 27.6.2021 21:42

Doktor Duygu 5 dakikada sır oldu

Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesinden yeni mezun olan ve cuma günü diploma töreni bulunan Duygu Eda Altıngeyik’ten, 25 Haziran  Cuma akşamı, ortadan kayboldu. Kendisi de tıp öğrencisi olan kardeşi Mehmet Altıngeyik, “Halama gitmiştik. Benden 5 dakika önce çıkıp yürümek istedi. Sanki yer yarıldı içine girdi” dedi.

Antalya'da Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden yeni mezun olan 24 yaşındaki doktor Duygu Eda Altıngeyik'ten geçtiğimiz cuma akşam saat 21.00'da Kepez ilçesi Varsak Altıayak Mahallesi'nden yolda yürürken kayboldu. Kendiside tıp fakültesi 6'ıncı sınıf öğrencisi olan erkek kardeşi Mehmet Altıngeyik ablasını her yerde arıyor. Polise de başvuran aile, "Çaresiz durumdayız. Görenler mutlaka polisi arasın." diyerek yardım istedi.

5 DAKİKA ARA İLE KAYBOLDU

Erkek kardeş Mehmet Altıngeyik, önceki akşam ablası ile birlikte halaları Atika Abay'a oturmaya gittiklerini, ablasının kendisinden 5 dakika önce çıkıp yürümek istediği sırada kaybolduğunu söyledi. Ablasının yanında cep telefonu taşımadığını da belirten Mehmet Altıngeyik, "5 dakika içinde uçmuş olamaz, Her yere baktım. Yolda araba ile gelip gittim. Yer yarıldı sanki içine girdi" diyerek kız kardeşinin bulunmasını istedi.

CUMA GÜNÜ DİPLOMASINI ALACAKTI

Duygu Eda Altıngeyik'in Cuma günü Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde düzenlenecek olan diploma töreni için hazırlık yaptığı öğrenildi. Arkadaşları ile birlikte ablasının kaybolduğu güzergahta güvenlik kameralarını inceleyen Mehmet Altıngeyik, "Şu ana kadar bir ize rastlamadık" diye konuştu.

SINIF ARKADAŞLARI DA ARAMAYA KATILIYOR

Sınıf arkadaşları da sosyal medya üzerinden Duygu Eda Altıngeyik'in bulunması için çalışma başlattı. Sapık birinin kaçırmasından korkan arkadaşları, "O karıncayı bile incitmek istemeyen bir doktordu. Melek gibi bir kalbi vardı. İnşallah sağ salim buluruz" diyerek üzüntülerini dile getrdiler.

Duygu'nun üniversiteden hocaları da alarma geçerek polisten ve jandarmadan öğrencilerini sağ salim bulunması için yardım istedi. Polis ise bölgede yapılan aramalarda 48 saattir Duygu Eda Altıngeyik'in izine rastlanmadığını bildirdi.


 

Güncellenme Tarihi : 27.6.2021 21:57

İLGİLİ HABERLER