Dünya
  • 4.6.2020 12:07

Doktorlar şok oldu!.. Amerikan polisinin katlettiği George Floyd'un otopsi sonucu şaşkına çevirdi

George Floyd'un ölümünde şoke eden detay! Otopside ortaya çıktı.. Floyd meğerse Koronavirüse yakalanmış.. Baş Tıbbi Muayene uzmanı Dr. Andrew Baker, PCR denilen otopsi için yapılan test türünün “klinik hastalığın başlamasından ve bitiminden sonraki haftalarca” olumlu bir sonuç gösterebileceğini söyledi. Kısaca hastalığı atlatmış olsa bile bir müddet testlerin pozitif çıkacağına işaret ederek, "Ölüm nedeni kesinlikte Koronavirüs ve ondan kaynaklı değil" dedi.

ABD'de polis şiddeti nedeniyle yaşamını yitiren ve büyük çaplı protestolara neden olan siyahi George Floyd'un otopsi raporunda şoke eden bir detay ortaya çıktı

ABD'nin başkenti Washington DC'de, siyahi Amerikalı George Floyd'un polis şiddeti sonucu hayatını kaybetmesine yönelik düzenlenen gösterilerde tansiyon düştü.

Floyd'un polis şiddeti sonucu ölümüne karşı Washington DC'de düzenlenen ve özellikle pazar ile pazartesi akşamı şiddet eylemlerine dönüşen protestolar, şehirde güvenlik güçlerinin yoğunlaştırılması sonucunda son 2 gündür daha sakin geçiyor.

Polis, FBI, Ulusal Muhafızlar ve Gizli Servisin yanı sıra çeşitli askeri ve sivil gücünün görev yaptığı Washington DC sokaklarında, Beyaz Saray'ın karşısındaki güvenlik çemberi de bir sokak ileri taşındı.

Ulusal Muhafızlar ön saflarda ve halkın doğrudan karşısında güvenliği sağlıyor. Bu nedenle zaman zaman özellikle siyahi protestocular, Ulusal Muhafızların yanına giderek, başlarına gelen ırkçılık olaylarını bağırarak anlatıyor ve artık bir adım atılması gerektiğini söylüyor.

Gösteriler, kentte sokağa çıkma yasağının başladığı saat 23.00'den sonra da devam ederken, protestocular ellerindeki cihazlarla Beyaz Saray'a ve çevresindeki binalara, "Nefes alamıyoruz", "Katil polisleri durdurun" ve "Polisin askeriyeleşmesini durdurun" yazıları yansıttı.

Göstericilerin büyük bölümü geç saatlerde Beyaz Saray önünden ayrıldı.

ABD’nin Minneapolis kentinde geçen hafta öldürülen George Floyd’un ardından yapılan otopsi sonucunda ilginç bir detay ortaya çıktı.Otopsiyi yapan ve raporu hazırlayan Dr. Andrew Baker, Floyd’da corona virüsü tespit edildiğini açıkladı.Dr. Baker, “Covid-19’un haftalar boyunca vücutta kaldığı biliniyor ve test sonucunda bunların semptomlarının gösterilmediğini tespit ettik. Floyd’un ölüm sebebi corona virüsüne bağlı sebepler değil” ifadesini kullandı.

 

 


 

Güncellenme Tarihi : 4.6.2020 12:19

İLGİLİ HABERLER