Spor
  • 20.7.2009 00:00

DOLL VE GENÇLERBİRLİĞİ ALMAN BASININDA

İki etap halinde gerçekleştirdikleri kampların bir değerlendirmesini yapan Alman teknik adam, bu süreçte oyuncularının çok disiplinli olduğunu ve taktiksel anlamda kendilerine verilen bilgileri harfiyen yerine getirdiğini belirterek, ''Disiplinli ve hareketli oyuncularımızla iyi yoldayız. Daha iyi yerlerde olacağız'' diye konuştu.

STOPER İSTİYOR
Daha iyiye ulaşmak için belirlenen mevkilere kesinlikle takviye yapmalarını gerektiğini söyleyen Thomas Doll, ''Öncelikli olarak, ileride sıkıntı yaşamamak için stopere ihtiyaç duyuyoruz. Antrenman performansı yönünden şu ana kadar sıkıntımız yok'' dedi.

Gençlerbirliği, 20 Temmuz'da , TSİ 19.30'da Neuchatel Xamax takımıyla yapacağı özel maçın ardından İsviçre'deki hazırlıklarını tamamlayarak Ankara'ya dönecek.

DOLL VE GENÇLERBİRLİĞİ ALMAN BASININDA
Öte yandan, Alman Bild Gazetesi'nin, teknik direktör Thomas Doll ile Ankara'da yaptığı röportaj dün yayınlandı.

Alman teknik adam, ''Futbolun son durağında antrenör oldu'' başlığıyla yayımlanan haberi değerlendirerek, ''Almanya dışına çıkan her antrenör için bu değerlendirme yapılır. Ankara'nın en büyük kulübünde çalışıyor ve dünya futbol mentalitesinin yerinde görev yapıyorum'' dedi.

HAZIRLIKLAR SÜRÜYOR
Bu arada Gençlerbirliği, İsviçre'de kamp yapılan bölgenin takımlarından Rapperswill ile dün akşam oynadığı ve 3-0 kazandığı hazırlık maçında, sergilediği futbolla göz doldurdu.

Yağmur altında başlayan mücadelede kırmızı-siyahlıların gollerini 5. dakikada Burhan, 30. dakikada Mustafa ve 67. dakikada Kahe kaydetti.

Başkent ekibi maçta, Serdar, Orhan (Dk. 46 Tolga), Aykut, İlhan (Dk. 46 Kulusiç), Murat (Dk. 46 Hurşit), Burhan (Dk. 46 Kerem), Tozo (Dk. 46 Jedinak), Cem (Dk. 46 Kadir), Patiyo (Dk. 46 Bilal), Mustafa (Dk. 46 Serkan), İbrahim (Dk. 46 Kahe) kadrosuyla mücadele etti.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 16:11

İLGİLİ HABERLER