Spor
  • 13.1.2022 15:12

Domenec Torrent'in ekibindeki Beşiktaşlı Galatasaray taraftarını ayaklandırdı

Galatasaray'da büyük kriz! Torrent'in yardımcısı F.Bahçe reklamında oynamış! 'Malum takım' sözleri...

Son dakika... Galatasaray'da Fatih Terim'le yolların ayrılmasının ardından yeni bir dönem başladı. Takımın başına Domenec Torrent gelirken, İspanyol hocanın ekibinde yer alan ve tercümanlığını yapan Marc Gonzalo Martinez büyük bir krize yol açtı. Martinez'in daha önce yaptıkları sosyal medyada olay olurken, eski başkan adayı Metin Öztürk de Twitter hesabından tepki gösterdi. İşte detaylar...

Son dakika... Galatasaray’da büyük kriz! Torrent’in yardımcısı F.Bahçe reklamında oynamış! ’Malum takım’ sözleri...

Galatasaray'da flaş bir kararla Fatih Terim'in görevine son verilirken, Domenec Torrent'le yeni bir dönem başladı. Terim'in gönderiliş şeklinin tartışıldığı bugünlerde sarı-kırmızılı kulüpte yeni dönem de krizle başladı. İspanyol hocanın tercümanı olan Marc Gonzalo Martinez, geçmiş dönemde yaptıklarıyla gündeme bomba gibi düştü.

Domenec Torrent'in göreve gelmesiyle birlikte ekibi de belli oldu.Galatasaray'da görev yapan Necati Ateş ve Selçuk İnan, Fatih Terim sonrası takımdan ayrılmıştı.Sarı-kırmızılı kulübe veda eden isimlerden biri de tercüman Mert Çetin oldu. Çetin'in yerine gelen yeni tercüman kriz çıkardı..

Daha önce Kasımpaşa'da tercümanlık yapan Martinez'in Galatasaray'da fazla forma şansı bulamayan Carrusca'nın formasıyla poz verdiği ve, 'Malum takım şans vermedi' ifadelerini kullanarak paylaşım yaptığı görüldü.


 

Son dakika... Galatasaray'da büyük kriz! Torrent'in yardımcısı F.Bahçe reklamında oynamış! 'Malum takım' sözleri...

Torrent'le birlikte gelen tercüman Marc Gonzalo Martinez'in daha önce Galatasaray'a 'malum takım' dediği, Beşiktaşlı olduğunu söylediği ve Fenerbahçe kart reklamında oynadığı ortaya çıktı.

Martinez'in 2 yıl önce oynanan Galatasaray-PSG maçında da PSG formasıyla deplasman tribünde olduğu fotoğraflar sosyal medyada paylaşıldı.Amatör olarak oyunculuk yapan İspanyol ismin, dizilerin yanı sıra Fenerbahçe Kart reklamında da oynadığı ortaya çıktı.Öte yandan Marc Gonzalo Martinez, Mehmet Ali Erbil'in bir programına katılıp Beşiktaş taraftarı olduğunu da söylemiş.

Son dakika... Galatasaray'da büyük kriz! Torrent'in yardımcısı F.Bahçe reklamında oynamış! 'Malum takım' sözleri...

Güncellenme Tarihi : 13.1.2022 15:20

İLGİLİ HABERLER