Asayiş
  • 19.12.2009 14:53

DONMAK ÜZERE OLAN KIZA TECAVÜZ ETTİ

Bursa'da, donmak üzereyken camını tıklatan yaşı küçük kıza tecavüz ettiği iddia edilen tekstil işçisi tutuklandı.
OSMAN AKIN - REFİK FİDAN/BURSA

Cezaevine giderken gözyaşlarına boğulan şüpheli genç, "Kızı birilerine kakalamaları gerekiyordu. O da ben oldum" diye konuştu.

Edinilen bilgiye göre olay, merkez Yıldırım ilçesi Vatan Mahallesi'nde meydana geldi. Ailesinden sürekli şiddet gördüğünü iddia eden İlköğretim okulu öğrencisi K.F., dün gece de babasının kendisini dövmesi üzerine evden kaçtı. Gün boyunca sokaklarda gezen 15 yaşındaki K.F., havanın kararmasıyla daha da üşümeye başladı.

Koşarak ısınmaya çalışan genç kızın bedeni, dondurucu soğuğa daha fazla dayanamadı. Soğuktan ölmemek için komşularının penceresine yaklaşan K.F., camı tıklattı. Bu sırada evde televizyon seyreden 19 yaşındaki tekstil işçisi Y.M., camı açtığında soğuktan donmak üzere olan komşularının kızı ile karşılaştı. İlköğretim okulu öğrencisi kızı içeri alan tekstil işçisi, K.F.'nin sobanın başında ısınarak kendine gelmesini bekledi.

Daha sonra K.F.'ye tecavüz ettiği iddia edilen şüpheli Y.M., ilişkinin ardından kızı evden kovdu.

Gidecek yeri olmadığı için karakola sığınan genç kız, tecavüze uğradığını söyledi. Bunun üzerine harekete geçen ahlak bürosu ekipleri, tekstil işçinin evine baskın düzenledi. Gözaltına alınan şüpheli genç, "çocuğa nitelikli cinsel istismarı" suçundan sevk edildiği adli makamlarca tutuklandı. Cezaevine giderken gözyaşlarına boğulan Y.M., "Hakkımdaki iddialar doğru değil. Kızı birilerine kakalamaları gerekiyordu. O da ben oldum. Kendisi zaten komşumuzun kızı" diye konuştu.

Cezaevine gönderilen oğluna son kez sarılan baba A.M. ise, "O kız, her gün başka erkeklerle geziyor. Her gün evinden birileri onu alıyor, birkaç gün sonra da bırakıyor. Onun kişiliğini herkes biliyor. Evladım iftiraya kurban gitti. Onun hiçbir suçu yok. O kız beni bile arıyor. Parayı veren herkesle ilişkiye giriyor. Bu o kızın ailesinin bir oyunudur" iddialarında bulundu.
Bu arada mağdur K.F.'nin kaçtığı ailesine teslim edildiği öğrenildi.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 13:23

İLGİLİ HABERLER