Spor
  • 29.7.2019 09:30

Douglas : 'Beşiktaş'a gıpta ediyordum'

“Sivasspor’da oynarken Beşiktaş’a gıptayla bakıyordum. Ocak ayında görüşmeler oldu ama atılmış bir imza vardı. Adriano’yla oynamak isterdim ama o kendi yolunu seçti.”

KARA Kartal’ın 3 yıllık sözleşme imzaladığı sağ bek Douglas, Beşiktaş’ın kampında basın toplantısı düzenledi. Douglas açıklamalarında, “Beşiktaş ailesine katıldığım için çok mutluyum. Sivasspor’da oynarken Beşiktaş’a gıpta ile bakıyordum. Ocak ayında da görüşmeler oldu ama atılmış bir imza vardı. Attığım imzanın her zaman arkasında durdum. Gökhan Gönül gibi kaliteli bir oyuncuyla aynı pozisyonu paylaşacağım. Ne mutlu bana! Çok çalışarak o formayı almaya gayret göstereceğim” dedi

TÜRKİYE’YLE BAĞIM VAR

Brezilyalı futbolcu, sözlerinin devamında, “Abdullah Avcı ile birlikte bu başlangıçtan dolayı çok mutluyum. Abdullah Avcı, çalışmak istediğim bir hocaydı. Adriano ile Barcelona’da beraber vakit geçimiştik. Burada olmasını isterdim. Çok büyük bir karakter ve büyük bir oyuncudur. Ama o kendi yolunu seçti ve ayrıldı. Sezon bitince menajerime kesinlikle Türkiye’de kalmak istediğimi söyledim. Türkiye ile aramda özel bir bağ var. Burada her zaman büyük bir sevgi gördüm” ifadelerini kullandı.

BEŞİKTAŞLI BİR FUTBOLCU

28 yaşındaki futbolcu, “Brezilyalılar çok sıcak kanlı insanlar elbette ama burada da herkes beni çok sıcak karşıladı. Ben de bunun karşılığını sahada onlara yardım ederek vermek istiyorum. Beşiktaş ile ismimin ilk anıldığı günden itibaren bana gösterilen sevgi ve ilgiden dolayı tüm kalbimle teşekkür ederim. Burada her gün çok çalışacağım ve elimden gelenin en iyisini vereceğim. Taraftarlarımızın kesinlikle kafasında bir soru işareti olmasın. Beşiktaşlı bir futbolcu karşılarında duruyor” dedi.

Güncellenme Tarihi : 29.7.2019 09:31

İLGİLİ HABERLER