Dünya
  • 18.1.2020 08:49

Dövüş horozu seyirciyi bıçaklayarak öldürdü

KAYNAK : YENİ AKİT

Hindistan'da sahibi tarafından ayağına jilet kadar keskin bıçak yerleştirilen horoz, dövüştürülmek için bırakıldığı anda seyircilerin arasına daldı. Karnından ciddi şekilde yaralanan bir kişi, olay yerinde hayatını kaybetti.

Hindistan'da yasak olmasına rağmen yaygın bir şekilde yapılan horoz dövüşlerinde can kaybı yaşandı.

Dövüşmesi için bırakılan horoz, seyirciyi bıçaklayarak öldürdü

Hindistan'ın Andhra Pradesh eyaletindeki Pragadavaram köyünde gerçekleştirilen horoz dövüşlerinde, sahibinin dövüşmesi için bırakılan horoz aniden seyircilerin arasında dalınca, 55 yaşındaki Saripalli Venkateswara Rao isimli şahsın ölümüne neden oldu.

Sahibi jilet kadar keskin bıçak yerleştirdi

Dövüş öncesinde, rakibine daha büyük zarar verebilmesi adına sahibi tarafından horozun ayağına jilet kadar keskin bir bıçak yerleştirildi.

Seyircilerin arasına daldı

Sahibi, horozu dövüşe başlaması için elinden bıraktı. Bu sırada hedef şaşıran horoz, seyircilerin arasına daldı. Ayağındaki jilet kadar keskin bıçakla seyircilerin arasına dalan horoz, 55 yaşındaki bir şahsı karnından ciddi şekilde yaraladı.

"Yasak" kararına rağmen oldukça yaygın

Hindistan'da Yüksek Mahkeme'nin yasaklama kararına rağmen yaygın olarak gerçekleştirilen horoz dövüşleri bu kez can aldı. Seyircilerin arasına giren horozun ayağındaki bıçak tarafından karnından yaralanan şahıs, olay yerinde hayatını kaybetti. Hindistan yerel basınında, korkunç ölümle alakalı birçok kişinin sorgulanmak üzere gözaltına alındığı haberleri yer aldı.

Güncellenme Tarihi : 18.1.2020 08:56

İLGİLİ HABERLER