Spor
  • 25.2.2013 23:35

Drogba hastaneye gitti

Didier Drogba'dan insanlık dersi.Yıldız oyuncu maçtan sonra duşunu alır almaz hastanenin yolunu tuttu.

TT Arena'da Orduspor ile Galatasaray arasından her yönüyle tarihe geçecek bir maç oynandı. Maçın son dakikalarında Barral ile çarpışan ve oyuna devam eden Drogba, karşılaşma biter bitmez aynı pozisyonda ambulansla hastaneye kaldırılan meslektaşını ziyaret etti.

Atılan gollerin ve pozisyonların yanı sıra maçın 84. dakikasında yaşanan pozisyon yürekleri ağızlara getirdi. Galatasaray hücumunda Orduspor'un İspanyol golcüsü David Barral ile sarı kırmızılıların yıldızı Didier Drogba havada kafa kafaya çarpıştı. İki futbolcuda sert bir şekilde yere düşerken takım arkadaşları bir anda bu iki ismin yanına koştu.

Sağlık ekipleri hemen devreye girerken acil bir durum olması ihtimaline karşın ambülans da sahaya girerek hazır bekletildi.  Yapılan müdahale sonrası ambulansa gerek kalmazken, Drogba oyuna devam etti. Ordusporlu Barral ise sedye ile tedavisine devam edilmek üzere kenara götürüldü.

DROGBA'DAN ANLAMLI HAREKET

Barral kenarda yapılan müdahalenin ardından tedbir amaçlı olarak hastaneye kaldırıldı. Aynı pozisyonda sakatlanan ve oyuna devam eden Drogba ise maçın ardından soluğu hastane de aldı ve Barral'ı ziyaret etti.

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 17:44

İLGİLİ HABERLER