Spor
  • 29.11.2011 17:22

DROGBA İLE İLGİLİ FLAŞ GELİŞME...

ERSİN ŞİYHAN İSTANBUL (İHA) -G.Saray'ın sezon başından beri kadrosuna katmak için çok uğraştığı Chlesea'nin golcü futbolcusu ile ilgili önemli gelişmeler yaşanıyor.

Galatasaray'ın da transfer listesinde olan Fildişi Sahilli yıldız oyuncu Didier Drogba'nın Chelsea'nin sözleşme yenileme önerisini reddettiği ve kendisine maddi olarak en iyi teklifi yapacak takıma transfer olacağı açıklandı.
Uzun süredir Galatasaray'ın da transfer gündeminde yer alan Chelsea'nin Fildişi Sahilli golcüsü Didier Drogba konusunda sıcak gelişmeler yaşanıyor. Yıldız futbolcunun menajeri Thierno Seydi, İngiliz The Sun Gazetesi'ne Drogba'nın geleceğiyle ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. Seydi, İngiliz ekibi Chelsea'nin kendilerine bir yıllık sözleşme yenileme teklifinde bulunduğunu ancak bunun kendilerini tatmin etmediğini bu nedenle de Drogba'nın diğer teklifleri değerlendireceğini söyledi. Seydi, 33 yaşındaki
Drogba için ünlü İtalyan devi Milan'ın da satın alma opsiyonlu kiralık sözleşme önerdiğini doğrulayarak, "Chelsea'nin sözleşme yenileme önerisi bizi tatmin etmedi. Ne istediğimizi, bize gelen teklifleri ve nereye gitmek istediğimizi biliyoruz. Milan'ın da satın alma opsiyonlu kiralama önerisi vardı ancak onlara bunu kabul etmeyeceğimiz söyledik ve bu teklifi de reddettik" dedi.
Thierno Seydi, transfer konusunda önceliklerinin 'maddiyat' olacağını da ilk kez açıklayarak, "Didier'in yaşı bir futbolcu olarak önceliklerini farklılaştırıyor. Drogba, en iyi teklifi yapan (en iyi parayı veren) takıma gidecektir. Burası ABD, Rusya, Katar ve Asya'da bir yer olabilir. LA Galaxy diğerlerine göre en olası yer. Rus ekibi Anzi Mahaçkale'nin de iyi bir teklifle geleceğini duymuştuk. Ancak ne Drogba'ya ne de bana ulaşmış bir teklif yok" diye konuştu.

Güncellenme Tarihi : 23.3.2016 11:51

İLGİLİ HABERLER