Spor
  • 20.9.2013 03:39

Drogba seferberliği!

Sağlık Kurulu, Fildişi Sahilili yıldızın tedavini sürdürüyor. Derbiye hazırlanan sarı kırmızılılar, A2 takımı ile yaptığı maçı 6-1 galip bitirdi.

Spor Toto Süper Lig'de pazar günü Besiktaş ile karşIlaşacak olan Galatasaray hazırlıklarını sürdürüyor. Sarı kırmızılılarda birinci gündem maddesi ise Didier Drogba'yı derbiye yetiştirmek.

Real Madrid maçında ilk yarının son dakikalarında sakatlanan Fildişi Sahilili yıldızın tedavisine devam ediliyor. Sağlık ekibinin sürekli gözetim altında tuttuğu Drogba'nın tedaviye olumlu yanıt vermesi, oynama umutlarını arttırıyor. Teknik Direktör Fatih Terim de golcü futbolcunun sağlık durumunu sürekli olarak izliyor.

Derbi hazırlıkları çerçevesinde sarı kırmızılılar, A2 takımı ile oynadığı antrenman maçını 6-1 kazandı. Karşılaşmada yeni transfer Bruma ile Real Madrid maçındaki tek golün sahibi Umut Bulut 2'şer gol kaydetti. Diğer goller Yekta ve Hakan Balta'dan geldi. A2 takımının tek golünü yeni transfer Oğulcan Çağlayan attı. 17 yaşındaki genç golcünün performansı Teknik Direktor Fatih Terim'den tam not aldı.
 

Bu arada Real Madrid maçı sonrası antrenmanda sol dizinden şikayeti bulunan kaleci Eray İşcan'da sol diz iç menisküs yırtığı tespit edildi.

Sakatligi süren Hamit Altıntop antrenmanda yer almazken, Chedjou hafif sakatlığı  nedeniyle takımdan ayrı çalıştı.

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 11:53

İLGİLİ HABERLER