Spor
  • 16.5.2013 16:05

Drogba'dan bomba açıklamalar!..

G.Saray'ın dünyaca ünlü golcüsü Drogba önemli açıklamalarda bulundu.

İşte Drogba'nın açıklamaları;

"Çok mutluyum kazanılan şampiyonluk yüzünden. 5 aydır burdayım ama iyi bir başarı yakaladık. Yarım sezondur buradayım daha ilk yarıda arkadaşlarım çok zorlu maçlar oynadılar ama ben yarım sezon oynadım bu yüzden yarım şampiyonluk yaşadım denebilir"


Drogba partisi kurmak söylemleri var? Neler söylemek ister bu konu hakkında?

Herkes bu şekilde eğleniyorsaya ben de bu konudan çok mutlu olurum.

Ünal Aysal Drogba futbolu bırakınca Sportif Direktör olarak devam ederse çok mutlu oluruz dedi. Bunu için ne düşünüyor?

Bunu konuşmak için biraz erken daha futbol oynamak istiyorum. Böyle bir düşüncenin olması beni çok onurlandırdı. Bunu için saygı çok önemli. Bir insana saygı gösterirseniz karşılığını alırsınız ama dediğim gibi bunun için biraz erken.

Frikik konusu çok konuşuldu. Selçuk İnan'da açıklama yaptı. Kendi düşünceleri neler?

Önemli olan bu frirklerin sonunda gol gelmesi ve kazanmak. Çok iyi frikik kullanna isimler var. Burak, Selçuk, Hamit ve ben ama bunu düşünmek çok mümkün olmuyor. Önemli olan tkaımın kazanması başka bir şey önemli değil.

Fatih Terim hakkında neler düşünüyor?

Fatih Terim olan bağım her geçen gün daha da güçleniyor. Benim ona be onun bana duyduğu saygı bunu en büyük sebebi. Bana çok büyük bir güven veriyor. Fikirlerimi ve düşüncelerimi suruyor bu tip konuşmalarla birlikte çok daha iyi oluyor bağımız.

Fair-play için yorumu?

Fair Play herkesin bildiği bir konu. Futbol insanlarla oynana ve duygular çok yoğun oluyor. Ne olursa olsun futbol sadece bir spor saygı ve fair-play çerçevesi altında oynanması gerekiyor.

Efsane bir gol sevinci var. Bu nasıl ortaya çıktı?

İlk yaptığım kollarım biraz daha açık yapıyordum. 3 yaşında bir oğlum var. Evde dizlerimin üstünde yaptım ve bundan sonra böyle olarak değiştirdim gol sevincimi.

İdmanlardan en geç o çıkıyor 35 yaşında olmasına rağmen idmanda neler yapıyor ?

Öncelikle benim için futbol benim işimden önce tutkum. Saatlerce sahada kalabilirim. Futbolcu olmak çok ayrıcalıklı bir iş kendimi bu yüzden şanslı görüyorum. Yeni gelen nesile bakıyorsunuz zengin olmak, ünlü olmak istiyorlar topçu olarak ama dediğim gibi benim için futbol bir tutku.

Yaz döneminde neler yapacak?

İyice dinlenerek ailemle birlikte vakit geçirmek istiyorum. Geçtiğimiz sezon benim için kolay olmadı. Çin'de 6 ay ailemden uzaktım, buraya geldim yine ailmeden uzaktım o yüzden ailemle birlikte geçirmek istiyorum.

Taraftarların bağı hakkında yorumu nedir?

Taraftarlara sormak daha doğru olabilir ama ben Galatasaray'da da böyleydi. Chelsea'de, Marsiya'da Çin'de bu hep böyleydi. Ofise gidip gelmekten çok farklı bir durum bu ben de oynadığım takımlara %100'ü mü vermeye çalışıyorum. Oynadığım takımlara her şeyimi vermeye çalışıyorum.
 

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 15:17

İLGİLİ HABERLER