Spor
  • 26.1.2015 12:19

Drogba'nın aklı Galatasaray'da

Londra'nın en lüks otellerinden ünlü Savoy'daki galaya şeref misafiri olarak katılan Drogba, yüzlerce seçkin konuk arasında futbola katkılarından dolayı özel takdir ödülü kazandı.
Galatasaray'ın eski yıldızı Drogba, DHA Londra Temsilcisi Faruk Zabcı'ya sarı-kırmızılı camiada geçirdiği günleri ve taraftarı hiç unutamadığını söylerken gözleri doldu ve heyecanlandığı görüldü. Galatasaray ile ilgili düşünceleri sorulan Drogba; "Benim için çok farklı bir deneyimdi. Hiç pişman değilim. Güzel günlerim geçti. Taraftarların o coşkulu halleri halen gözümün önüne geliyor. Umarım bu sene şampiyon olurlar. tek temennim bu" şeklinde konuştu.

Futbol Yazarları Derneği'nin her yıl ocak ayında verdiği takdir ödülünde bu sene Drogba da seçilirken, kupasını da aldı.
Drogba için hazırlanan ve gecede gösterilen tanıtım filminde Jose Mourinho Fildişili futbolcudan övgüyle bahsetti. Thierry Henry ve kaleci Peter Cech, yaptıkları konuşmalarda Drogba'nın futbolunu öve öve bitiremediler. En son ise Drogba söz alarak herkese teşekkür etti.

KADIN HAYRANLARI FOTOĞRAF ÇEKTİRDİ

Öte yandan kadın davetliler başta olmak üzere çok sayıda konhuk Drogba ile birlikte resim çektirebilmek, imza alabilmek için kuyruğa girdiler.
THY İngiltere Müdürü Osman Battal'ın da katıldığı gecede THY, Avusturalya'ya bedava bir uçak bileti çekilişi yaptı. Çekilişte kazanana biletini Drogba verdi.

Faruk ZABCI, Londra-DHA 

Güncellenme Tarihi : 18.3.2016 22:37

İLGİLİ HABERLER