Gündem
  • 28.7.2009 00:06

DTP'LİLER AK PARTİ VE CHP'Yİ BASTI!..

VAN - Van'da kalabalık gruplar halinde Ak Parti ve CHP Van il binalarına giren DTP'liler terör örgütü elebaşı lehine slogan atıp pankart açtı.
Mareşal Fevzi Çakmak Caddesi'nde bulunan AK Parti İl Başkanlığı binasına giden DTP İl Başkanı Selim Ertaş'ın da aralarında bulunduğu DTP'li kalabalık bir grup, "il başkanını ziyarete geldiklerini" söyleyerek kimsenin olmadığı başkan ve merkez ilçe başkanının odasına girdi.
Burada yasadışı sloganlar atan DTP'li grup, il ve merkez ilçe başkanının odalarındaki caddeye bakan pencerelerden terör örgütü elebaşı lehine yazılar bulunan pankartlar astı. Gruptakiler önceden hazırlanan basın açıklamasını okuduktan sonra binadan ayrıldı.
CHP İl Başkanlığı'na da kalabalık bir grup halinde giren DTP'liler çalışanların aramasıyla il başkanlığı binasına gelen Başkan Yardımcısı Çabuker, tarafından karşılandı.
CHP İl Başkanlığı'nda DTP'lilerin pankartları pencerelerden asmalarına izin verilmedi. Yasa dışı sloganlar atan DTP'li grup, içeride açtıkları pankartlarla basın açıklamasını okuduktan sonra buradan ayrıldı.
Her iki olayla ilgili soruşturma başlatıldığı öğrenildi.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 16:04

İLGİLİ HABERLER