Gündem
  • 30.9.2008 15:16

DTP'LİLERDEN ÇOK TARTIŞILACAK BAYRAM ZİYARETİ

Milletvekilleri Özdal Üçer, Fatma Kurtulan, İl Başkan Vekili Selim Ertaş, sabah saatlerinde parti binasında partililerle bayramlaştı.

DTP milletvekilleri, daha sonra, PKK saflarında bulunan ve bu yıl güvenlik güçleri ile girdikleri çatışmalarda 5 ferdi ölü ele geçirilen Selimbey Mahallesi'nde oturan Gezici ailesini ziyaret etti. İlk olarak Emin Gezici'nin evine giden DTP'li vekiller ve beraberindeki partililer, teröristin annesi Ayşe Gezici'nin elini öpüp bayramını kutladı. Vekiller, hasta yatağında olan anne ile bir süre Kürtçe sohbet etti. Ayşe Gezici, terör örgütünün propagandasını yaptı. Çocuklarının namus ve şerefleri için canını verdiğini savunan anne Gezici, yastığının altında PKK'nın renklerinin simgeleyen bir bez parçası çıkararak boyuna asıp, terör örgütünün zafer işaretini yaptı.

DTP'li vekiller, daha sonra, dağda çatışmada öldürülen terörist Hüseyin Gezici'nin evine geçti. Burada Gezici'nin yakınları tarafından kapıda karşılanan DTP'li vekiller, bayramlaştıktan sonra ziyaretlerini sürdürdü.

Vekiller, son olarak, 22 Mart'ta izinsiz yapılmak istenen Nevruz kutlamaları esnasında çıkan olaylarda hayatını kaybeden Ramazan Dal ve Zeki Erinç'in evini ziyaret ederek ailelerinin bayramını kutladı.

(ZAMAN)

Güncellenme Tarihi : 15.5.2016 05:50

İLGİLİ HABERLER