Ekonomi
  • 29.10.2019 23:59

Dubai'deki yiyecek ve içecek fuarı Gulfood'a Türk damgası

29-31 Ekim 2019 tarihli GULFOOD DUBAİ fuarı büyük ilgi gördü

Gulfood Dubai fuarı, Her sene Birleşik Arap Emirlikler’in Dubai şehrinde düzenlenen, Uluslararası Gıda Fuardır.
Dünyanın dört bir yanından minlerce gıda şirket ve teknoloji şirketinin katılıdğı fuar, Dubai World Trade Centre  tarafından organize ediliyor.

Gulfood Dubai, Gıda, Yiyecek, İçecek teknolojileri sektörlerindeki katılımcı ve ziyaretçileri bir araya getiriyor.

İlk defa 1987 yılında açılan Gulfood Manufacturing, bölgedeki en büyük gıda ve içecek işleme endüstrisi etkinliğidir. uluslararası ve uluslararası talebe hizmet etmek için önde gelen uluslararası üretim ve işleme merkezi olarak bölgenin olgun iş potansiyelini kabul edilmektedir. Üç gün süren fuar, küresel yiyecek ve içecek üretimini şekillendiren yenilikçi çözümler sunmaktadır.

Fuarda ayrıca yeni kurulan işletmeler için profesyonellerden bilgi edinmek ve onların altında eğitim almak için seminerler düzenlenmektedir. Gulfood Conference, endüstri liderlerinin Helal gıda, gıda bilimi ve üretim, küresel gıda güvenliği ve halk sağlığı gibi öncelikli konular hakkında değerli bilgiler  sunmaktadır.

Profesyonellerin, markaların ve iş dünyasının mevcut fad'ları takip etmeye, rekabetçi tedarikçilerle buluşmaya ve endüstri fiyatları ve gelecek trendler hakkında gerçek zamanlı bilgi edinme olanağı sağlamaktadır.

Fuarda, Yiyecek, içecek, gıda makinaları, gıda teknolojisi, ambalaj, otel ekipmanları, catering donanımları, catering, otel ekipmanları, mobilya, aydınlatma, mobilya, ev eşyaları, catering donanımları, soğutma, malzeme, ocak, fırın ekipmanları, ambalaj makineleri, buzdolabları ve dondurucular sergilenmektedir. 
Dubai’deki fuara çok sayıda Türk firması da katıldı. Türk şirketleri ve ürünlerinin standları en çok ilgi görenler arasındaydı.
İşte o fuardan çarpıcı görüntüler..

FOTOĞRAFLARI AÇMAK İÇİN LÜTFEN LİNKE TIKLAYINIZ

Güncellenme Tarihi : 30.10.2019 00:08

İLGİLİ HABERLER