Asayiş
  • 25.1.2015 18:03

Düğün konvoyunda maganda dehşeti

Düğün konvoyunda maganda dehşeti düğün konvoyu

 

Alınan bilgiye göre, Yüreğir ilçesi Başak Mahallesi'nde oturan İbrahim Aşan'ın 2 gün önce başlayan düğünü bugün maganda kurşunuyla bitti. Yamaçlı Mahallesi'nde öğleden sonra saat 15.00 sıralarında gelini alan konvoy, Yeşilbağlar Mahallesi'ne geldiği sırada konvoydan havaya rastgele silahlar ile ateş edilmeye başlandı. Bu sırada damadın akrabalarının içinde bulunduğu 01 JJ 044 plakalı minibüsün arkasında bulunan 12 yaşındaki Ahmet Vadi, maganda kurşunuyla yaralandı. Aracın arka camının altından giren mermi Ahmet Vadi'nin göğsünden girip sırtından çıktı.

Minibüsün sürücüsü, yaralanan çocuğu Süleyman Vahit Caddesi'ndeki sağlık kabinine götürdü. Burada çocuğa ilk müdahalesi yapıldıktan sonra olay yerine çağrılan ambulans ile Adana Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürüldü. Küçük Ahmet burada yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.
Olayı duyan baba İbrahim ve anne Sara Vadi ile yakınları geldikleri hastane önünde gözyaşı döküp feryat etti.
Anne Sara Vadi baygınlık geçirince sedye ile acil servise götürülerek müdahale edildi.

Olayla ilgili damat, düğün sahipleri, minibüsün sürücüsü ile görgü tanıkları ifadelerine başvurulmak üzere Köprübaşı Polis Merkezi'ne götürüldü. Bu arada çocuğunu maganda kurşunuyla vurulduğu minibüs de polis merkezine çekildi. Olay Yeri İnceleme ekipleri aracı inceledi.andayı tespit edip yakalamak için çalışma başlattı. 

FATİH KEÇE
ADANA 

 

Güncellenme Tarihi : 18.3.2016 22:38

İLGİLİ HABERLER