Asayiş
  • 6.9.2013 15:55

Düğün magandaları bu kez amatör futbolcuyu öldürdü

Sülün Beldesi'nde 25 Ağustos'ta, arkadaşlarıyla sokakta yapılan düğüne katılan amatör lig futbol takımlarından Sülün Belediyespor'da forma giyen Yusuf Sarı, arkadaşlarıyla eğlendi. Bir süre sonra masaya oturan Sarı'nın yanındaki arkadaşları, kuru sıkı tabancalarla havaya ateş etti. Silahlardan çıkan kapsüllerden biri, Yusuf Sarı'nın başına isabet etti. Bir anda yere yığılan Sarı'yı kaldırmak isteyen arkadaşları, ensesinden kan aktığını fark etti. Özel araçla Afyonkarahisar Devlet Hastanesi'ne götürülen Yusuf Sarı, tedaviye alındı. 11 gündür yoğun bakımda tutulan Yusuf Sarı, dün öğle saatlerinde yaşamını yitirdi.

Evli ve 2 çocuk babası Sarı'nın cenazesi, işlemlerinin ardından dün ikindi vakti kılınan cenaze namazından sonra Sülün Beldesi'nde toprağa verildi. Sülün Belediyespor'da hem forvet hem de stoper mevkiinde oynayan Yusuf Sarı'nın ölümüne neden olan kişinin belirlenmesi için soruşturma başlatıldı.

MUHTAR ÇOCUKLARI VURMUŞTU

Afyonkarahisar'ın Sinanpaşa İlçesi'nde 31 Ağustos'ta da Kurtuluş Mahallesi Muhtarı 35 yaşındaki Yılmaz Güney, düğünde ruhsatlı tabancasıyla havaya ateş açmış, olayda 8 yaşındaki Yusuf Gündoğdu yaşamını yitirirken, 11 yaşındaki Salih Balcı ise yaralanmıştı. Yılmaz Güney, çıkarıldığı mahkemece tutuklanırken, tedavisi tamamlanan Salih Balcı taburcu edildi.

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 12:14

İLGİLİ HABERLER