Dünya
  • 26.11.2020 23:59

Düğüne altı hamile kadınla geldi!.. Hepsinin babası da benim dedi...

KAYNAK : MİLLİYET

Nijeryalı gece kulübü sahibi ve sosyal medya fenomeni adam, arkadaşlarının düğününe yanında altı hamile kadınla geldi. Altı bebeğin de babasının kendisi olduğunu iddia etti.

Düğünlerde tüm gözlerin gelin ve damadın üzerinde olması ve bu özel anlarını hiçbir şeyin bozmaması beklense de, bu kez beklenenin aksi bir olay gerçekleşti.

Nijeryalı oyuncu Williams Uchemb ve Brunella Oscar hayatlarını birleştirirken, konuklardan biri spot ışıklarını mutlu çiftin üzerinden çaldı.

Nijeryalı sosyal medya fenomeni sosyetik isim, olayın duyulmasıyla önce ülkesi Nijerya'da ardından da tüm dünyada tartışma yarattı.

Bir düğüne katılan ve "Güzel Mike" adıyla bilinen ve 300 binden fazla takipçisi bulunan sosyal medya fenomeni, geceye altı kadınla birden katıldı.

İnsanları şoke eden sadece bu değildi. Nijeryalı gece kulübü sahibi Mike Eze-Nwalie Nwogu, törene kolunda altı hamile kadınla geldi.

Şeker pembesi bir takımla geceye katılan adam, altı doğmamış çocuğun da babası olduğunu ileri sürdü.

Mike'a eşlik eden tüm kadınlar, bir örnek gümüş rengi ve parlak kıyafetlerle düğüne katıldı. Bazıları elbise giyerken, diğerleri göbeklerini açıkta bırakan takımlar giydi.

Mike, Instagram'da düğün kıyafetleri içinde çekilmiş bir video paylaştı ve burada kadınların karınlarını sırayla öptü.

Paylaşım, Mike'ın takipçilerinden karışık tepkiler aldı. Bazıları onu evlenen mutlu çifti, kimileri de hamile kadınları aşağılamakla suçladı.

Güncellenme Tarihi : 27.11.2020 00:04

İLGİLİ HABERLER