Asayiş
  • 16.1.2015 10:31

Dükkanını soyan hırsızlara ilginç teklif

Dükkan sahibi, hırsızların çaldıkları malzemeleri geri getirmeleri halinde, piyasa değeri 35 bin lirayı bulan antikalara 70 bin lira vereceğini söyledi.
 

Edinilen bilgiye göre, merkez Osmangazi ilçesi Hürriyet Mahallesi’nde antikacılık yapan Murat Seren (45), 14 Ocak Çarşamba günü bir müşterisinin malzemelerine bakmak için çıktığı üst katın dağınık olduğu gördü. Balkon kapısının açık olmasından dolayı dükkanına hırsız girdiğini fark eden Seren, 155 polis ihbar hattını arayarak müracaatta bulundu. Olay yerine gelen polis ekipleri, iş yerinde parmak izi çalışması yaptı. Seren, ekiplere yaklaşık 35 bin lira zararı olduğunu ifade etti.

"EŞYALARIMI GERİ GETİRENİ ÖDÜLLENDİRECEĞİM"
Hırsızlara çağrıda bulunan Murat Seren, “Bu antikalar benim ecdadımdan kalma ve maneviyatı çok yüksek. Bu eşyaları hiçbir şekilde demir yığını olarak görmesinler. Bu eşyaların bana getirilmesi durumunda o kişileri ödüllendirmek istiyorum. Bu kadar manevi değeri yüksek olan antikaların iki katını o kişilere vermek istiyorum. Zararım 35 bin lira ama manevi yönden paha biçilemez. Çalınan eşyalar arasında 15 bin liralık kendi hususi eşyam mevcut. Ben bunları bir daha yerine getiremem. Bunlar yerine tekrar konulacak eşyalar değil. Bu eşyaları getirene 2 katı fiyat teklif edeceğim” diye konuştu.Polisin olayla ilgili tahkikatı sürüyor.

AHMET FARUK ÇABUK-BERKTUĞ ÖNCÜ
BURSA

 

Güncellenme Tarihi : 18.3.2016 22:51

İLGİLİ HABERLER